Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Pokrovi motorja

Število izdelkov v kategoriji: 1063
Pomembno obvestilo: Naročilo pokrova motorja je možno plačati samo s predplačilom in sicer s kartico, Paypal ali predračunom. Hvala vam.

POŠTENA IZBIRA! PONUJAMO VAM KAR SEDEM RAZLIČNIH KVALITETNIH RAZREDOV!

Za več informacij si lahko preberite na spodnji povezavi.

Še
1025
izdelkov

Pokrovi motorja

Pokrovi motorja se poškodujejo predvsem pri čelnih trkih in jih je pogosto potrebno zamenjati, ker so preveč poškodovani za popravilo. Sam pokrov motorja ima veliko površino na sprednjem delu vozila (le poredko je motor zadaj) in ima svojevrsten mehanizem za odpiranje. Z vzvodom v notranjosti vozila se lahko pokrov motorja sprosti in odpre, da lahko na primer preverimo nivo olja, dotočimo tekočino za čiščenje stekel ali preverimo, če je kaj narobe. Pokrov motorja mora biti aerodinamičen, da ima vozilo čim manj upora pri vožnji, zato naj bo vedno v optimalnem stanju. Niti dva pokrova motorja nista enaka, zato vedno izberite pravi nadomestni pokrov motorja za svojega jeklenega konjička.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi