Brezplačna dostava! Kupon: FREE24 Brezplačna dostava! Kupon: FREE24
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Mehanizmi drsnih vrat

Število izdelkov v kategoriji: 0

Izberite proizvajalca

  1. Blic
  2. Polcar

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Mehanizmi drsnih vrat

Mehanizmi drsnih vrat se razlikujejo od mehanizma običajnih vrat na tečajih, saj je princip odpiranja in zapiranja drugačen. Pri drsnih vratih so tukaj še spodnji, srednji in zgornji škripci, ki omogočajo drsenje vrat pri odpiranju in zapiranju. Mehanizmi za zaklepanje ter škripci z nosilci se lahko pokvarijo tako kot vsi mehanski kovinski avto deli, zaradi korozije ali delovanja prekomerne sile. Pri odpravljanju težav z zapiranjem, odpiranjem in zaklepanjem vrat preverite v kakšnem stanju so vsi sestavni deli mehanizma drsnih vrat in pravočasno zamenjajte poškodovan del mehanizma. Le tako boste zagotovili varnost potnikov in bodo vrata vedno dobro zaprta oziroma zaklenjena.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi