Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Zaklepni mehanizem

Število izdelkov v kategoriji: 0

Izberite proizvajalca

  1. Metzger
  2. Polcar

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Zaklepni mehanizem

Zaklepni mehanizem pri vozilu je lahko mehanski ali povezan z elektriko in bolj poznan kot centralno zaklepanje vozila. Če se pri vozilu pokvari centralno zaklepanje, je potrebno zamenjati kar 4 mehanizme, saj se po obliki lahko razlikujejo za vsaka vrata (sprednja levo in desno ter zadnja levo in desno), da ustrezajo oblikovani notranji strani vrat. Mehansko zaklepanje vrat deluje na principu vzvodov, ki s potegom ali pritiskom na kljukico na notranji strani vrat pri steklu odklenejo ali zaklenejo vrata. Zaklepni mehanizmi se lahko zaskočijo, ali poškodujejo pri trku, zato jih je včasih potrebno zamenjati, da se zagotovi varnost potnikov in zavaruje vozilo pred krajo.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi