10% Popust! Koda Kupona: SILUX10 10% Popust! Koda Kupona: SILUX10
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Zapirala vrat

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Zapirala vrat

Vsako vozilo ima zapirala vrat, s katerim zagotovi, da se vrata ne odprejo preveč in prepreči, da se vrata ne zaprejo, preden se usedete in udobno namestite oziroma preden izstopite iz avtomobila. Obraba tega dela je seveda s časom neizogibna. Če so zapirala vrat na vašem vozilu že obrabljena, si z novimi zapirali vrat zagotovite, da vaš vrata vašega avtomobila ne pozabijo, kje so njihove meje. Čeprav poškodovana zapirala vrat morda niso tako moteča in se vam ta problem zdi nepomemben, lahko po dolgotrajni uporabi poškodujejo tudi sama vrata, zato nikar ne odlašajte z zamenjavo. Pri nas boste našli nova zapirala vrat po ugodni ceni, poleg tega pa je zamenjava hitra in enostavna!

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi