Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Motor in njegovi deli. V ponudbi: EGR ventil, izpušni sistem, Zobati jermen, Svečke, Filtri in še več

Varno nakupovanje motornih delov

Spletna trgovina SILUX omogoča več vrst načinov plačila. Nakupovanje je enostavno ter 100% varno. Priporočamo vam, da ob nakupu koristite Silux premium storitevsaj boste boste lažje prišli do izdelka najvišje kakovosti, kateri se bo vašemu avtomobilu 100% prilegal. Tukaj smo, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo nakupovanja z našimi avtodeli. Na storitev se lahko naročite med samim postopkom nakupovanja.

Več o tem

Motor

Motor je glavni sestavni del vsakega vozila, saj omogoča pogon in premikanje vozila, zato se je v njegov razvoj vložilo že veliko energije in znanja. Čeprav je sam motor center dogajanja, so pomembni tudi vsi ostali sestavni elementi motorja, ki zagotavljajo brezhiben tek in delovanje vozila, kot so: cilindrifiltri goriva,olja in zraka, celoten izpušni sistem, jermeni, črpalke, svečke, ventili in vsi nosilci za vse naštete elemente. Ker je avto v vsakodnevni uporabi, se lahko določeni deli obrabijo ali jim enostavno poteče življenjska doba, zato jih je potrebno zamenjati. Izrabljene in dotrajane dele motorja vedno zamenjajte s kakovostnimi deli in si tako zagotovite podaljšano življenjsko dobo vašega avtomobila.

Naključni izdelki

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi