Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Hella

Senzor, regulator prostega teka Ford, Hella

Senzorji prostega teka

Senzor, regulator prostega teka Ford, Hella

Senzor, regulator prostega teka Ford. Proizvajalec Hella.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 6095472 (HEL 6NW 009 141-031)
 • Kvaliteta
  • PJ
   ?
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 162,68
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Senzor, regulator prostega teka Ford. Proizvajalec Hella.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Hella

Hella je svetovno uveljavljeno, zelo inovativno, globalno neodvisno družinsko podjetje s 100-letno zgodovino, s kar 30.700 zaposlenimi na več kot 100 lokacijah v več kot 35 državah. Razvija in izdeluje izdelke svetlobne opreme in elektronike za avtomobilsko industrijo, poleg tega pa v segmentu tržišča poprodaje razpolaga z eno največjih trgovskih organizacij za dele in dodatno opremo za motorna vozila ter diagnostične in servisne storitve v Evropi.
 
Z več kot 5.800 zaposlenimi v raziskovalnih in razvojnih oddelkih se podjetje Hella uvršča med glavne inovatorje na trgu, poleg tega pa se s prometom 5,3 milijarde evrov v poslovnem letu 2013/2014 uvršča med 50 najboljših svetovnih dobaviteljev avtomobilske opreme in med 100 največjih nemških industrijskih podjetij.
 
Dejavnosti koncerna Hella so razdeljene v tri segmente, ki skupaj tvorijo uravnotežen poslovni portfelj podjetja: Avtomobilizem (proizvodnja ter trženje komponent in sistemov svetlobne tehnike ter elektronike za proizvajalce vozil in kooperante), poprodaja (razvoj, proizvodnja in trženje izdelkov za neodvisno prodajo delov in za servisne delavnice), ter posebne aplikacije (ponudba ciljnim skupinam od proizvajalcev gradbenih strojev in plovil do skupnosti in oskrbovalcev z energijo inovativne proizvode razsvetljave in elektronike, kot so izdelki za posebna vozila in povsem neodvisne aplikacije, kot sta cestna in industrijska razsvetljava, v skupnih podjetjih pa nastajajo tudi celotni moduli vozil, sistemi klimatskih naprav in električna omrežja).  

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi