Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Senzorji števila obratov

Število izdelkov v kategoriji: 49

Izberite proizvajalca

  1. Polcar
  2. Bosch

VARNA DOSTAVA PAKETOV TER DELOVANJE TRGOVINE POTEKATA NEMOTENO.

Ostanite zdravi - nakupujte preko spleta! #ostanidoma

Še
11
izdelkov

Senzorji števila obratov

Senzorji števila obratov

Senzorji števila obratov motorja pri avtomobilu morajo biti čim bolj natančni. To je nujno za nemoteno delovanja vozila. Gre za pomemben element t. i. avtoelektrike, kamor uvrščamo še druge tipe senzorjev, npr. senzor pretoka zraka ali pritiska olja, in elemente, kot so vžigalni vodniki, visokotlačne črpalke, krmilne naprave, alternatorji, releji, zaganjalne naprave in stikala. Vse naštete dele boste po ugodni ceni našli tudi v naši ponudbi, v kateri pa vas seveda čaka tudi vrhunski senzor števila obratov za vaš avto ter še marsikaj drugega. Izbirati je mogoče med različnimi senzorji števila obratov za vse tipe in znamke avtomobilov, zato boste v ponudbi zagotovo našli ustrezen senzor tudi za vaš avto!

Zanesljiv senzor števila obratov

Kot lahko vidite ob hitrem pregledu ponudbe, so senzorji števila obratov eden najcenejših avtodelov. To velja kljub dejstvu, da svojim strankam ponujamo izključno najkakovostnejše avtodele, ki jih odlikuje zanesljivo delovanje tudi v ne ravno idealnih razmerah. V primerjavi z navidezno podobnimi izdelki bo njihova življenjska doba precej daljša, če seveda ne bo prišlo do resnejših poškodb in če boste skrbeli za ustrezno vzdrževanje. Senzorji števila obratov, ki jih lahko kupite pri nas, vam bodo zagotovo dobro služili, saj so v naši ponudbi le zanesljive blagovne znamke.

Senzorji števila obratov vam prihranijo večja popravila

Dejstvo, da gre za resnično ugoden avto del, je vsekakor eden izmed pomembnih argumentov za to, da z menjavo ni pametno odlašati predolgo. V nasprotnem primeru si lahko namreč nakopljete precej večje stroške, povezane s popravilom avtomobila, saj so senzorji števila obratov za njegovo delovanje vsekakor pomembni. Kako pa lahko sploh ugotovite, da bi bilo ga bilo smiselno zamenjati? Običajno je najbolj očiten znak ta, da avto oziroma motor preprosto ne vžge, kar se lahko zgodi nenadoma in povsem nepričakovano. Če se vam to dogaja pogosto, obstaja velika verjetnost, da je kriv prav senzor števila obratov.

Rezervni avtodeli v spletni trgovini

Na srečo so vam rezervni avtodeli na voljo v naši spletni trgovini, kjer jih lahko naročite le z nekaj klikov in si s tem prihranite nevšečnosti v prihodnje. Poleg že omenjenega tveganja za draga popravila je namreč tu še nevarnost, da vas avtomobil pusti na cedilu v najbolj neugodnem trenutku – pot od oslabljenega/nenatančnega senzorja do povsem pokvarjenega namreč običajno ni dolga, zato se z menjavo ne splača odlašati.

Hitra dostava naročenih artiklov

Z veseljem vam tudi pomagamo pri izbiri avtodelov, ki jih potrebujete, da bo vaš avto nemoteno deloval. Naša ponudba je resnično pestra, zato verjamemo, da ne boste imeli težav z iskanjem primernega izdelka. Če se morda kljub temu zgodi, da ne najdete tistega, kar iščete, pa nas lahko pokličete ali nam pišete in potrudili se bomo, da vam pomagamo. Izbrani senzor oziroma drug naročeni avtodel bo nato pri vas v najhitrejšem možnem času, saj poskrbimo za hitro odpremo izdelkov. Tako smo zanesljiva izbira za vse, ki se vam z nakupom malce bolj mudi, kar je pri avtodelih, kot je avtomobilski senzor oz. senzorji števila obratov, zelo pogosto.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi