Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

SRL

Vodna črpalka S10-214 - Subaru Impreza 92-00

Vodne črpalke

Vodna črpalka S10-214 - Subaru Impreza 92-00

Vodna črpalka - Subaru Impreza. Letnik: 92-00.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 3992738 (S10-214)
 • Kvaliteta
  • PJ
   ?
 • OE kataloška
  21111AA020
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 19.00%
  34,62
Prihranite z nakupom večjih količin:
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Standardni paket, €5,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €42,74 , Vaš prihranek:
  19.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Vodna črpalka - Subaru Impreza. Letnik: 92-00.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

SRL

SRL oziroma Selected Replacement Line je blagovna znamka v lasti podjetja Polcar. Matično podjetje z znamko SRL cilja na ožji segment ponudbe, kar proizvajalcu omogoča, da se osredotoči na proizvodnjo kakovostnejših avtomobilskih delov. Prav kakovost je najbolj pomembna odlika izdelkov tega proizvajalca, saj so njihovi standardi kakovosti enaki tistim, ki veljajo pri originalnih delih. Za kvaliteto najprej poskrbijo z zanesljivimi dobavitelji materiala in natančno proizvodnjo, nato pa so izdelki podvrženi različnim testom kakovosti, ki odločajo o tem, ali je izdelek dovolj dober za prodajo končnemu uporabniku. Posledično so izdelki linije SRL zelo zanesljivi tudi za tiste bolj zahtevne voznike. Tudi če gre kaj narobe pa podjetje stoji za svojimi izdelki, saj nudi brezskrbno garancijo in vedno stremi k maksimalni zadovoljitvi strank.
 
Med izdelki blagovne znamke SRL bomo našli najrazličnejše avtomobilske dele, ki jih potrebuje vsako vozilo. V ponudbi so na primer zavorne ploščice in diski, sklopke, kondenzatorji, hladilni sistemi, amortizerji in podobno. Izdelki pa niso omejeni le na podvozje – SRL nudi tudi žarnice, hupe, brisalce in podobne izdelke, ki so na avtomobilu nekoliko bolj opazni.
 
Kjerkoli že uporabimo izdelke SRL smo lahko vedno prepričani, da bodo ti dobro služili svojemu namenu, ter seveda, da jih bomo dobili za razmeroma ugodno ceno.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi