Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Champion

Filter olja COF100528E - BMW X5 00-07

Oljni filtri

Filter olja COF100528E - BMW X5 00-07

Filter olja COF100528E - BMW X5. Letnik: 00-07. Lastnosti: Visina 79.5 mm, Notranji premer 29.5 mm, zunanji premer 68 mm, Vlozek filtra.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 3191002 (COF100528E)
 • Kvaliteta
  • PJ
   ?
 • Dodatne informacije
  Vložek filtra
 • OE kataloška
  11 422 247 392
 • Akcija
  Prihranite 30.00%
  6,16
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €8,80 , Vaš prihranek:
  30.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Filter olja COF100528E - BMW X5. Letnik: 00-07. Lastnosti: Visina 79.5 mm, Notranji premer 29.5 mm, zunanji premer 68 mm, Vlozek filtra.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Champion

Federal Mogul je lastnik blagovne znamke Champion, pod katero najdemo rezervne dele za povečanje zmogljivosti vašega vozila. Z več kot 100-letno tradicijo, se Champion blagovna znamka lahko pohvali s prepoznavnostjo in spoštovanjem, ki so ga pridobili pri proizvajalcih avtomobilov in na poprodajnem trgu. Njihov asortiman izdelkov pokriva rezervne dele za avtomobilske, dirkalne, športne, industrijske in majhne motorje, ter tudi motorje za plovila. 
 
Njihov cilj je nadgrajevanje svojih izdelkov z inovativnostjo, njihovi izdelki so najboljši v svojem razredu. Bili so pionirji uporabe iridijeve vžigne svečke v 70. letih prejšnjega stoletja,  danes pa omogočajo inovativne pristope na področjih vžiga motorja, filtracijskih sistemov in brisalcev. 
V trgovini silux.si so vam na voljo zračni filtri znamke Champion, ki so trpežni in vzdržljivi. Poleg tega, da uspešno odstranjujejo majhne delce iz zraka, pomagajo tudi regulirati toploto v potniškem prostoru, izboljšujejo zmogljivost motorja, zmanjšujejo porabo goriva in pripomorejo k zmanjšanju onesnaževanja z okolju nevarnimi izpušnimi plini.
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi