Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Novak Izpušni sistemi

Izpuh Ford Mondeo Kar. 1.8 96-00 srednji

Izpušni lonci, cevi

Izpuh Ford Mondeo Kar. 1.8 96-00 srednji

Izpušni sistem za znamko Ford Model: Mondeo KaravanLetnik: 96 > 00 Motor: 1.8TDDel: Srednji lonecSlika je simbolična Preberi več

Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
  • 69,83
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
  • Poštnina: Težji paket, €14,95.
    Več na cenik dostave.

  • Cene vsebujejo DDV.
  • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Izpušni sistem za znamko Ford

Model: Mondeo KaravanLetnik: 96 > 00 Motor: 1.8TDDel: Srednji lonecSlika je simbolična

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Novak Izpušni sistemi

Slovenska družba Novak, izpušni sistemi, je med uspešnejšimi domačimi proizvajalci avtomobilskih delov, kar dokazuje njihova pestra ponudba in dolga tradicija. Na trgu so namreč prisotni že več kot 35 let, v tem času pa so se iz Novega mesta razširili po celotni Sloveniji. Meje naše države so kmalu postale pretesne, tako da danes podjetje posluje v mnoge sosednje in daljne države po vsem svetu. Poleg tega, da proizvajajo kakovostne nadomestne dele, pri podjetju Novak, izpušni sistemi, poskrbijo tudi za preglede in servis različnih vozil s poslovalnicami po vsej državi.
 
Že iz imena podjetja seveda lahko sklepamo, da glavni del ponudbe predstavljajo izpušni sistemi. Izpušni sistem je prav gotovo med pomembnejšimi avtomobilskimi sistemi, saj skrbi za optimalno delovanje motorja, pri tem pa zagotavlja varen izpuh sicer škodljivih plinov, ki so za človeka tudi smrtno nevarni, če se prebijejo v potniško kabino. Že zaradi lastne varnosti je torej dobro poskrbeti za kakovosten izpušni sistem, kakršne nudijo v podjetju Novak. Njihova ponudba je še nekoliko širša, saj bodo izdelke zase pri njih našli tudi tisti, ki bi svoje vozilo radi nadgradili s kakšnim športnim dodatkom, izdelujejo pa tudi cevi, filtre, potrošni material in podobne izdelke, ki pridejo vedno prav. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi