Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Bosch

Klinasti jermen Renault Trafic 80-01

Klinasti jermeni

Klinasti jermen Renault Trafic 80-01

Klinasti jermen Renault Trafic 80-01

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 205397 (BS1987947715)
 • Kvaliteta
  • Q
   ?
 • OE kataloška:
  002 997 32 92; 02128751; 02863564; 10692
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 27.00%
  6,98
Prihranite z nakupom večjih količin:
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €9,56 , Vaš prihranek:
  27.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Klinasti jermen Renault Trafic 80-01

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Bosch

Bosch je znano podjetje, katerega poznajo tudi tisti, ki se na avtomobile sicer ne spoznajo. Podjetje namreč na trgu nudi še mnoge druge izdelke, povsem nepovezane z avtomobilizmom, predvsem belo tehniko in druge gospodinjske naprave. Treba pa je opomniti, da avtomobilski izdelki predstavljajo kar dobro polovico prodaje podjetja Bosch. To sicer ni nič nenavadnega, če poznamo njihovo ponudbo in vemo, koliko izdelkov nudijo voznikom.
 
Bosch je med vodilnimi proizvajalci sodobnih navigacijskih naprav v različnih vozilih, prav tako pomemben del njihove ponudbe predstavljajo zabavni multimedijski sistemi, ki so danes skorajda nepogrešljiv dodatek vsakega sodobnega vozila. Poleg tega proizvajalec nudi še veliko kosov tako imenovane dodatne opreme – v to kategorijo sodijo na primer različna maziva in čistila, motorna in hidravlična olja, zavorne in druge tekočine pa tudi brisalci. Še bolj pomemben pa je prispevek podjetja Bosch za dele vozila, ki se skriva pod karoserijo. Tam nam lahko Bosch pomaga predvsem z akumulatorji, ki veljajo za zelo zanesljive in zmogljive, prav tako je gotovo treba omeniti grelne svečke. Za konec lahko dodamo še razne filtre ter jermenske pogone, morda pa ni odveč omeniti tudi, da nekaj izdelkov znamke Bosch najdemo tudi med deli zavornih sistemov in celo v kategoriji svetil.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi