Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Ina

Ležaj mikro jermena Alfa Romeo 145 94-00

Ležaji, vodilni valj mikro jermena

Ležaj mikro jermena Alfa Romeo 145 94-00

Ležaj mikro jermena Alfa Romeo 145. Letnik: 94-00.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 3327779 (532037020 )
 • Kvaliteta
  • Q
   ?
 • OE kataloška
  73501925
 • Zunanji premer (mm)
  80,00
 • Širina (mm)
  26,00
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 25,34
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Ležaj mikro jermena Alfa Romeo 145. Letnik: 94-00.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Ina

Nemško podjetje INA sta leta 1946 ustanovila brata Schaeffler. Od leta 2003 je INA del korporacije Schaeffler Group. To je svetovni proizvajalec avtomobilskih in industrijskih izdelkov. Vrhunska kakovost, izjemna tehnologija in izredno inovativni duh so baza za nenehne uspehe tega podjetja.

Z zagotavljanjem izredno natančnih komponent in sistemov v aplikacijah motorja, prenosa in šasije, kot tudi pri valjanih in navadnih ležajnih rešitvah za veliko število industrijskih aplikacij, Schaeffler Group že v veliki meri oblikuje "mobilnost za jutri". Tehnološka družba je leta 2016 ustvarila približno 13,3 milijarde EUR prodaje. S 87.900 zaposlenimi je Schaeffler eno največjih družinskih podjetij na svetu. S svojimi proizvodnimi obrati, raziskovalnimi in razvojnimi objekti ter prodajnimi podjetji, so prisotni na cca. 170 lokacijah v 50. državah sveta.

Blagovna znamka INA že desetletja stoji za ustvarjalnimi rešitvami, obsežnim inženirskim in proizvodnim znanjem ter močno osredotočenostjo na kupce. Razmišljanje zunaj meja,  sprejeti nove poti za razvoj idej tudi preko ovir, je za njih danes prav tako pomembno, kot je bilo ob ustanovitvi družbe INA. Dr. Georg Schaeffler, ki je leta 1946 ustanovil podjetje s svojim bratom Wilhelmom, je dokazal kaj pomeni razmišljati izven okvirjev že leta 1949. Z njegovim razvojem igelnega valja in sklopa kletke, ki je bila pionirska inovacija, je igelni valjčni ležaj dosegel industrijski preboj. Izumiteljski duh Georga Schaefflerja in njegova želja po uspehu, sta postala stalen del korporacijske kulture v več kot 35. obratih po vsem svetu.

Blagovna znamka INA je znana po vsem svetu, kot družba, ki razvija in izdeluje kotalne ležaje, drsne ležaje, linearna vodila za strojno gradnjo in komponente motorja za avtomobilsko industrijo. INA tesno sodeluje s svojimi kupci kot inženirskim partnerjem, začenši z začetnimi fazami razvoja. Tako vsakodnevno razvijajo prilagojene rešitve, kar pomeni, da se vsako leto lansira na trg 1.000 novih izdelkov. Schaeffler Group je močno vlagala v raziskave in razvoj, nazadnje v novih centrih v Nemčiji, Aziji in Severni Ameriki.

Izdelki blagovne znamke INA se uporabljajo v avtomobilski diviziji Schaeffler Group za aplikacije v motorjih, prenosih in podvozju ter v avtomobilskem sektorju. INA ima neprekosljivo strokovno znanje pri oblikovanju natančnih izdelkov. To znanje omogoča učinkovite in prilagojene rešitve po odlični ceni glede na zmogljivost. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi