Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Payen

Vijak glave motorja Renault Captur 13-

Vijaki glave motorja

Vijak glave motorja Renault Captur 13-

Vijak glave motorja Renault Captur. Letnik: 13-. Lastnosti: Dolzina 125.00 mm, Mera navoja M11, Zunanji profil -Torx, Kolicina 10, Korak navoja 1 1.50 mm.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4071621 (HBS299)
 • Akcija
  Prihranite 13.00%
  18,59
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €21,36 , Vaš prihranek:
  13.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Vijak glave motorja Renault Captur. Letnik: 13-. Lastnosti: Dolzina 125.00 mm, Mera navoja M11, Zunanji profil -Torx, Kolicina 10, Korak navoja 1 1.50 mm.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Payen

Payen je blagovna znamka podjetja Federal-Mogul, ki se ukvarja s proizvodnjo vrhunskih avtomobilskih tesnil, vijakov glave cilindra in oljnih tesnil že več kot 100 let.

Ponujajo le izdelke, ki so proizvedeni z inovativno tehnologijo in po strogih proizvodnih standardih. Vrhunska tesnila motorja optimizirajo sistem delovanja motorja in omogočajo učinkovitejše delovanje le-tega. Tesnila podpirajo visoka pričakovanja današnjih kompaktnih in lahkih motorjev, ki minimizirajo emisije z izvlečkom večje moči in zmanjšanjem porabe goriva. Payen je proaktiven pri soočanju s temi izzivi, zato je razvil zmagovito rešitev na področju tesnjenja. Payen ponuja celotno paleto tesnil, ventilov in oljnih tesnil iz vlaken, večplastnega jekla in jekla/elastomera. 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi