Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Oljne črpalke

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Oljne črpalke

Premikajoči se deli v motorju vašega vozila povzročajo visoke temperature. Tudi če se vrhunske kvalitete, to ne pomeni, da so neranljivi pred vročino. Za to, da ostanejo v odlični formi, poskrbi olje. Mazanje podaljša njihovo življenjsko dobo. Da vsi ti deli redno dobijo potrebno zalogo olja, pa poskrbi oljna črpalka. Za dostavo olja do raznih delov motorja, oljna črpalka uporablja tlak. Tako oljna črpalka pomaga znižati temperaturo in preprečiti, da bi toplota poškodovala dele motorja in zagotovi boljše delovanje motorja, saj vsi deli lahko tako delujejo tekoče in z manj trenja. Z dobro oljno črpalko zato ne boste uživali le v boljšem delovanju vašega vozila, temveč boste tudi podaljšali življenjsko dobo več delov avtomobila in se s tem izognili dodatnim stroškom. Za oljno črpalko pa poskrbite tako, da redno menjujete olje in zagotovite, da bo le-ta v vaš motor črpala le čisto olje.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi