Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

NGK

Grelna svečka D-POWER11 - Mercedes-Benz Razred C 93-07

Grelne svečke

Grelna svečka D-POWER11 - Mercedes-Benz Razred C 93-07

Grelna svečka D-POWER11 - Mercedes-Benz Razred C. Letnik: 93-07.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4132920 (D-POWER11)
 • Kvaliteta
  • Q
   ?
 • Vrsta
  • Grelna svečka
 • OE kataloška
  A0011594901
 • Akcija
  Prihranite 27.00%
  13,76
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €18,85 , Vaš prihranek:
  27.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Grelna svečka D-POWER11 - Mercedes-Benz Razred C. Letnik: 93-07.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

NGK

Podjetje NGK je s stalnim prizadevanjem in tehničnem znanjem dobilo svetovni vodilni položaj v proizvodnji svečk in lambda senzorjev, seveda z jasno zavezo z najvišjo možno kakovostjo. Razvoj njihovih novih izdelkov poteka korak za korakom, od prototipa do zagona proizvodnje. Razvoj vžigalnih svečk, žarilnih svečk ali senzorjev za avtomobilsko industrijo poteka s tesnim sodelovanjem tehničnih strokovnih služb NGK hčerinske družbe z razvojnega oddelka na Japonskem. Skupaj so našli najboljšo tehnologijo za optimalno izpolnjevanje zahtev kupcev. Domači timi originalne opreme predstavljajo posrednika med razvojnimi oddelki kupcev in inženirjev NGK na Japonskem in zagotavljajo stalno izmenjavo informacij. 
 
Blagovna znamka NGK ima zavezo s prihodnostjo industrije. Da bi zagotovili in pomagali oblikovati prihodnost avtomobilske industrije, dobaviteljev in poslovnih delov, NGK Spark Plug Europe sodeluje v mednarodnih združenjih in pobudah. Podjetje je član FIGIEFA (mednarodnega združenja avtomobilskih poprodajnih distributorjev) ter jo podpira finančno in na idealni način preko svojega političnega lobiranja v Bruslju. NGK je tudi član nacionalnih pododdelkov FIGIEFA, kot je GVA v Nemčiji. Tam  je tudi eden od članov VREI, skupnosti interesov 47 proizvajalcev avtomobilskih delov, ki dela za interese neodvisnih servisnih delavnic. Na evropski ravni je NGK dodatno vključen v CLEPA (Evropsko združenje avtomobilskih dobaviteljev). Kakovost namreč gradi zaupanje. Njihovi proizvodi so zatorej narejeni po najnovejših standardih kakovosti.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi