Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Tesnila hladilnikov olja

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Tesnila hladilnikov olja

Poškodovano tesnilo hladilnika olja ima lahko katastrofalne posledice za vaš motor. Zakaj? Ker poškodovano tesnilo pomeni, da bo olje steklo v hladilni sistem, hladilna tekočina pa v sistem z oljem. In ko se to zgodi, bo v vašem vozilu nastopil kaos. Dobra novica je ta, da se to ne bo nujno zgodilo vse hkrati. Preden se situacija poslabša in vam uide iz rok, boste verjetno videli opozorilne znake – če boste na to pozorni, seveda. Najpogostejši znak je prisotnost bele snovi v rezervoarju s hladilno tekočino. Če to opazite, najprej preverite tesnilo hladilnika olja. Če opazite, da je poškodovan, ga nemudoma zamenjajte z novim, katerega lahko takoj naročite prav tu!

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi