Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Tesnila stebla ventila

Število izdelkov v kategoriji: 0

Izberite proizvajalca

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite. Ne najdem izdelka

Tesnila stebla ventila

Kjer je dim je tudi ogenj, in ko je dim v izpušni cevi vašega avtomobila, je krivec za to verjetno slabo tesnilo stebla ventila. Tesnilo preprečuje puščanje olja, vendar se lahko z leti obrabi ali poškoduje in zato poči, posledica tega pa je uhajanje olja po steblu ventila. Vaš avtomobil nato kmalu začne puhati dim, kot verižni kadilec. Če ne ukrepate hitro, boste imeli večje probleme, ko so oblaki dima, saj lahko nedelujoče tesnilo stebla ventila povzroči hudo škodo na motorju, kar vas lahko na koncu zelo stane. Zagotovite si novo tesnilo stebla ventila iz trpežnega materiala po ugodni ceni in se izognite tem težavam.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi