Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

ULO

Smernik ogledala Mercedes CLS (C219) 04-10

Smerniki ogledala

Smernik ogledala Mercedes CLS (C219) 04-10

Smernik v ogledalu Mercedes CLS (C219), Letnik: 04-10

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 188434 (5031195X)
 • Smernik
  • beli
 • Kvaliteta
  • PJ
   ?
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 11.00%
  40,27
 • Akcija
  40,27
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €45,25 , Vaš prihranek:
  11.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Smernik v ogledalu Mercedes CLS (C219), Letnik: 04-10

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

ULO

Od leta 1947 je ULO proizvajalec izdelkov za razsvetljavo. Njihovo znanje o svetilih in ogledalih izhaja iz te tradicije in izkušenj. Danes je ULO mednarodna blagovna znamka skupine Odelo na neodvisnih poprodajnih trgih, ki je poznana po svojih odličnih kompetencah ter izvirni kakovosti. 
 
Skupina Odelo je eden od vodilnih proizvajalcev zadnjih luči in svetlobnih signalov. Zato imajo Ulo-ve stranke neposredne koristi od njihovega strokovnega znanja in izkušenj v nabavi originalnih izdelkov: luči, ogledal, ki so originalni deli in zato perfektni tako zaradi kakovosti uporabljenih materialov, kot tudi zaradi njihove natančnosti prileganja. Ulo proizvodi v celoti izpolnjujejo visoke standarde za originalne dele, ki so proizvedeni za avtomobilsko industrijo. Portfelj podjetja je izdelan s pomočjo najboljših proizvodnih procesov in sestavljen iz visokokvalificiranih zaposlenih. Uporabljajo tehnologije, ki se koristijo za velike prostorne serijske proizvodnje. 
 
Specializirani so za poslovanje s trgovci na debelo. Na njihovi lokaciji v Schwaikheim-u zaposlujejo strokovnjake za vsako državo, ki vedo nacionalne karakteristike njihovega trga vsaj tako dobro kot njihovi lokalni partnerji.
 
Bayraktarlar Holding s sedežem v Istanbulu je leta 2011 pridobil vse delnice skupine Odelo. Družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1979, je začelo poslovati na avtomobilskem trgu dobaviteljev z blagovno znamko Farba. Začeli so kot lokalni dobavitelji, danes pa so eden izmed vodilnih avtomobilskih dobaviteljev v Turčiji in mednarodni dobavitelj za proizvodnjo avtomobilskih luči.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi