Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Filter hidravlike

Število izdelkov v kategoriji: 0

Izberite proizvajalca

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite. Ne najdem izdelka

Filter hidravlike

Filter hidravlike filtrira hidravlično tekočino tako, da v njej ne ostajajo smeti in lahko tekočina nemoteno kroži po sistemu. Filter hidravlike se najpogosteje nahaja v rezervoarju hidravlične tekočine, lahko pa nahaja praktično kjer koli v sistemu hidravlike servo volana. Tako kot vsak filter, mora imeti dobro jedro, ki zadrži vse nečistoče, poleg tega pa mora biti tudi ohišje odporno na visok tlak, saj je hidravlični sistem v celoti pod tlakom. Če imate pri zavijanju težave, ali vas volan ne uboga prav, je dobro preveriti tudi stanje hidravlične tekočine in zamenjati filter hidravlike, če je ta precej umazan.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi