Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Semeringi

Število izdelkov v kategoriji: 0

Izberite proizvajalca

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite. Ne najdem izdelka

Semeringi

Semeringi ali oljna tesnila so radialna rotacijska tesnila za tesnjenje osi / gredi. Semeringi so kot tesnilni element standardizirani. Deli motorja, kamor teče olje, potrebujejo tesnila, ki so odporna proti toploti in pritisku. Kljub temu se semeringi s časom obrabijo, obrabljeni semeringi pa lahko povzročijo puščanja. To pa posledično zmanjša zmogljivost vašega motorja, povzroči škodo in predstavlja tveganje za vaše zdravje in varnost. Če opazite puščanje olja, preverite, ali so na semeringih vidne razpoke. Zavarujte sebe in svoj avto s kvalitetnimi semeringi, katere lahko naročite takoj zdaj.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi