Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Moog

Manšeta volanske letve Mercedes-Benz Vaneo 02-05

Manšete

Manšeta volanske letve Mercedes-Benz Vaneo 02-05

Manšeta volanske letve za vozilo Mercedes-Benz Vaneo. Letnik: 02-05. Lastnosti: Notranji premer 14 mm, zunanji premer 54 mm, dolžina 220 mm.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 3829946 (K150256)
 • OE kataloška
  4144600800
 • Lokacija vgradnje
  • Spredaj
 • Stran vgradnje
  • Leva
  • Desna
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 17.00%
  12,52
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €15,08 , Vaš prihranek:
  17.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Manšeta volanske letve za vozilo Mercedes-Benz Vaneo. Letnik: 02-05. Lastnosti: Notranji premer 14 mm, zunanji premer 54 mm, dolžina 220 mm.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Moog

MOOG je vrhunska blagovna znamka gospodarske družbe Federal-Mogul iz ZDA. Podjetje ima bogato zgodovino tehničnih inovacij in razvoja izdelkov. Od dneva ustanovitve leta 1899 je družba praznovala nešteto zmag in mejnikov, ki so jih pripeljale do vrhunskih avtomobilskih motorjev in izdelkov. Danes imajo 45.000 zaposlenih, ki delajo v 34 državah, 103 proizvodne lokacije in 18 distribucijskih mest.
 
Zgodba o MOOG blagovni znamki se je začela v ZDA leta 1919, a je bila na evropski trg pripeljana šele leta 2001. Danes je MOOG zaupanja vredna blagovna znamka za vzmetenja in krmilne dele in je mednarodno priznana po visokokakovostnih delih podvozja.
MOOG je ponosen, da lahko ponudi daleč najbolj popolno paleto usmerjevalnih in suspenzijskih delov v industriji. Vsako leto preseneti z več sto novimi deli, s čemer si zagotavlja svoj obstoj na tržišču. Moog ima ambicijo, da bi imeli najvišjo stopnjo razpoložljivosti delov za svoje distributerje in monterje, ki lahko svojim strankam posledično ponudijo najboljšo storitev v industriji. Njihova mreža centralnih in lokalnih distribucijskih centrov zagotavlja, da je skoraj vsak del na voljo v najkrajšem možnem času.
 
Za vsak MOOG del nameščen v avtomobile za zasebno rabo podjetje daje garancijo 2 leti od dneva nakupa. S tem trdijo, da bo izdelek brez napak v materialu in izdelavi pri normalni uporabi in storitvah. Garancijske zahtevke iz vse Evrope shranjujejo v bazi podatkov, ki jo njihovi inženirji uporabljajo kot pogon za inovacije izdelkov in izboljšave. 
 
Viri: http://www.moogproducts.com/en-global/AboutUs/Pages/OurHistory.aspx
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi