Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

LuK

Vztrajnik 415060208 - Audi A4 00-07

Vztrajniki

Vztrajnik 415060208 - Audi A4 00-07

Vztrajnik za Audi A4. Letnik: 00-07.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 245388 (415060208)
 • Kvaliteta
  • Q
   ?
 • OE kataloška
  059 105 317 D
 • Dodatno
  • Brez kompleta vijakov
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 567,89
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Težji paket, €14,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Vztrajnik za Audi A4. Letnik: 00-07.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

LuK

Schaeffler razvija in izdeluje precizne izdelke za vse kar se premika - za stroje, opremo in vozila, kot tudi na področju letalstva in vesoljskih aplikacij - s svojimi INA, LuK in FAG blagovnimi znamkami. Globalno aktivna skupina družb je vodilni proizvajalec ležajev v svetu in znani dobavitelj za avtomobilsko industrijo. Družba je v letu 2013 ustvarila prodajo v višini približno 11,2 milijarde €. Z več kot 80.000 zaposlenimi po vsem svetu, je Schaeffler eden izmed največjih nemških in evropskih industrijskih podjetij v družinski lasti. S približno 170 lokacijami v 49 državah ima družba Schaeffler svetovno mrežo proizvodnih lokacij, oddelke za raziskave in razvoj, oddelke za prodajo podjetjem, inženirske pisarne in centre za usposabljanje.
 
Skoraj pet desetletij LuK dobavlja kupcem po vsem svetu sisteme in komponente za avtomobilski pogonski sklop. Dr. Ing. Georg Schaeffler in dr. Wilhelm Schaeffler sta ustvarila blagovno znamko LuK leta 1965, sprva z namenom opravljanja membranske vzmeti sklopke za naslednika VW hrošča. Danes ima vsak tretji nov avtomobil, ki pride iz proizvodne linije, vgrajene LuK sklopke. Podjetje ima sedež v mestu Buhl v Nemčiji. 
 
Blagovna znamka LuK vsak dan prepriča kupce z visoko motivirano ekipo, kot zanesljiv partner inženiringa z ustvarjalnostjo, veliko inovativno sposobnostjo in najvišjo kakovostjo v vseh procesih. Kot partner avtomobilske industrije je LuK blagovna znamka vodilna v razvoju in proizvodnji sistemskih rešitev za zahtevne izzive avtomobilske prihodnosti. Znamka LuK se osredotoča izključno na avtomobilsko industrijo. Novejši razvoj njihovih inovativnih proizvodov so avtomatizacija ročnih menjalnikov, komponente za CTV menjalnike in pretvorniki navora.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi