Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Monroe Original

Prednji amortizer Volkswagen Passat 96-00

Blažilniki, amortizerji

Prednji amortizer Volkswagen Passat 96-00

Prednji amortizer  za znamko  Volkswagen Model:  Passat / Passat Variant / Passat 4 motion Motor:  vsi Letnik:   96 - 00 Znamka:  Monroe (za naročilo levega in desnega kosa izberite količino 2) Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 142919 (26654-passat)
 • Kvaliteta
  • Q
   ?
 • Kraj vgradnje
  • Spredaj
 • OE kataloška:
  3B0413031; 3B0413031A
 • Akcija
  Prihranite 21.00%
  65,70
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Standardni paket, €5,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €83,17 , Vaš prihranek:
  21.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Prednji amortizer za znamko Volkswagen Model: Passat / Passat Variant / Passat 4 motion Motor: vsi Letnik:  96 - 00 Znamka: Monroe (za naročilo levega in desnega kosa izberite količino 2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Monroe Original

Podjetje Monroe skozi svojo skoraj stoletno poslovno zgodbo spremlja proizvajalce avtomobilov že skoraj od vsega začetka, saj je omejeno na ozek segment proizvodnje – ukvarjajo se z avtomobilskimi blažilniki (amortizerji), ki so danes nepogrešljiv del vsakega vozila. Ti pomembni elementi v avtomobilu nudijo udobno vožnjo tudi po bolj grobem terenu, a tudi na še tako ravni cesti lahko naletimo na kakšne ovire. Zaradi takšnih in drugačnih pripetljajev je amortizacijski sistem med ključnimi sistemi, ki zagotavljajo udobje potnikov, hkrati pa poskrbi tudi za varovanje avtomobila pred udarci in mehanskimi poškodbami. Posledično to seveda pomeni, da amortizerji prispevajo pomemben del v mozaik, ki sestavlja varno in brezskrbno vožnjo. To še posebej velja ta tista vozila, ki jih vozimo izven urejenih cestišč, čeprav ima amortizacijski sistem danes vsako vozilo.
 
Proizvodnja amortizerjev je fokus podjetja Monroe že skoraj stoletje, saj se je na tem področju prebilo med pomembnejše svetovne proizvajalce. Njihovi izdelki so vgrajeni v vozila različnih avtomobilskih znamk, na primer Mercedes, BMW, Audi, Lexus … V zadnjem času se ukvarjajo tudi z avtomobilsko elektroniko, ki se lepo povezuje z njihovo siceršnjo ponudbo prednjih in zadnjih amortizerjev. Izdelki proizvajalca Monroe so tako nuja za vsakogar, ki ne želi le voziti, temveč v vožnji tudi uživati.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: 1. Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi