Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Monroe Original

Zadnji amortizer Mazda 323F 98-00

Blažilniki, amortizerji

Zadnji amortizer Mazda 323F 98-00

Zadnji amortizer za Mazda Model: 323F Letnik: 98 > 00 Motor: 1.3, 1.5, 1.8, 2.0 D, 2.0 TD Znamka: Monroe Original   Levi: 16321 Desni: 16320

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 143440 (16320-323F)
 • Kvaliteta
  • Q
   ?
 • Kraj vgradnje
  • Zadaj
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 20.00%
  58,16
 • Akcija
  58,16
 • Poštnina: Standardni paket, €5,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €72,70 , Vaš prihranek:
  20.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Zadnji amortizer za Mazda Model: 323F Letnik: 98 > 00 Motor: 1.3, 1.5, 1.8, 2.0 D, 2.0 TD Znamka: Monroe Original   Levi: 16321 Desni: 16320

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Monroe Original

Podjetje Monroe skozi svojo skoraj stoletno poslovno zgodbo spremlja proizvajalce avtomobilov že skoraj od vsega začetka, saj je omejeno na ozek segment proizvodnje – ukvarjajo se z avtomobilskimi blažilniki (amortizerji), ki so danes nepogrešljiv del vsakega vozila. Ti pomembni elementi v avtomobilu nudijo udobno vožnjo tudi po bolj grobem terenu, a tudi na še tako ravni cesti lahko naletimo na kakšne ovire. Zaradi takšnih in drugačnih pripetljajev je amortizacijski sistem med ključnimi sistemi, ki zagotavljajo udobje potnikov, hkrati pa poskrbi tudi za varovanje avtomobila pred udarci in mehanskimi poškodbami. Posledično to seveda pomeni, da amortizerji prispevajo pomemben del v mozaik, ki sestavlja varno in brezskrbno vožnjo. To še posebej velja ta tista vozila, ki jih vozimo izven urejenih cestišč, čeprav ima amortizacijski sistem danes vsako vozilo.
 
Proizvodnja amortizerjev je fokus podjetja Monroe že skoraj stoletje, saj se je na tem področju prebilo med pomembnejše svetovne proizvajalce. Njihovi izdelki so vgrajeni v vozila različnih avtomobilskih znamk, na primer Mercedes, BMW, Audi, Lexus … V zadnjem času se ukvarjajo tudi z avtomobilsko elektroniko, ki se lepo povezuje z njihovo siceršnjo ponudbo prednjih in zadnjih amortizerjev. Izdelki proizvajalca Monroe so tako nuja za vsakogar, ki ne želi le voziti, temveč v vožnji tudi uživati.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi