Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Monroe Reflex

Zadnji amortizer Citroen Xsara 97-00 Reflex

Blažilniki, amortizerji

Zadnji amortizer Citroen Xsara 97-00 Reflex

Zadnji amortizer za Citroen Model: Xsara Letnik: 97 > 00 Motor: Vsi razen 2.0, 2.0 VTS   Znamka: Monroe Reflex Levi in desni sta enaka. Preberi več

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 144524 (e5001-Xsara)
 • Kvaliteta
  • Q
   ?
 • Kraj vgradnje
  • Zadaj
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 20.00%
  39,00
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Standardni paket, €5,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €48,75 , Vaš prihranek:
  20.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Zadnji amortizer za Citroen Model: Xsara Letnik: 97 > 00 Motor: Vsi razen 2.0, 2.0 VTS   Znamka: Monroe Reflex Levi in desni sta enaka.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Monroe Reflex

Odkar je leta 1999 Tenneco postalo samostojno podjetje, je do danes zrastlo v eno najuspešnejših podjetij, ki dizajnira, izdeluje in distribuira izdelke za izpušne sisteme (blagovni znamki Walker in Fonos) ter sisteme za nadzor vožnje (blagovni znamki Monroe in Rancho) v avtomobilski industriji. Njihovi izdelki se nahajajo v originalni opremi avtomobilov, na voljo pa so tudi kot rezervni deli v trgovinah z avtomobilskim materialom. Podjetje se lahko pohvali z dobro uravnovešeno proizvodnjo in ponudbo na trgu, ki se prilagaja geografskim regijam. 
 
Ker Monroe Reflex kombinira vrhunsko tehnologijo, proizvajalske izkušnje in predanost svojim strankam, se podjetje lahko pohvali z visokimi letnimi prihodki in osvajanjem vedno novih tržišč. Na tak način si Monroe Reflex zagotavlja vodilno pozicijo med konkurenčnimi podjetji na avtomobilskem trgu. 
 
Pod blagovno znamko Monroe so daleč najbolj prepoznavni njihovi blažilniki oz. amortizerji, ki jih najdete tudi v spletni trgovini Silux.si. Ker so izdelki Monroe pogosto tudi del originalne opreme avtov različnih znamk, mora imeti Monroe dobre zmožnosti zagotavljanja pravočasne izdelave izdelkov kjer koli po svetu. Ker ima svoje tovarne po celem svetu, jim to ne predstavlja težav. Visoko napredne tehnologije, dobra elektronska povezanost in sposobni strokovnjaki predstavljajo njihovo največjo prednost. Vse svoje izdelke pred odpremo tudi izčrpno testirajo, da tako res zagotovijo brezhibno zanesljivost, trpežnost in zmogljivost svojih izdelkov. 
 

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi