Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Bilstein

Zračna blazina (zadaj, levo) 40-231990 - BMW Serije 5 96-03

Zračne blazine

Zračna blazina (zadaj, levo) 40-231990 - BMW Serije 5 96-03

Zračna blazina za vzmetenje proizvajalca Bilstein. Lasnosti: 1 kos, kraj vgradnje levo zadaj.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4330997 (40-231990)
 • OE kataloška
  37121094613
 • Kvaliteta
  • Q
 • Kraj vgradnje
  • Zadaj
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 252,77
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Zračna blazina za vzmetenje proizvajalca Bilstein. Lasnosti: 1 kos, kraj vgradnje levo zadaj.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Bilstein

Ko je Avgust Bilstein položil temelje inovacijskega inkubatorja Bilstein v Nemčiji leta 1873, nihče ni imel nobene ideje o odločilnem vplivu izdelkov podjetja na udobje in varnost avtomobilov pri vožnji. Začeli so uporabljati kovinsko okensko okovje – prodaja je kmalu zaslovela daleč preko meja lokalnega območja in tudi v tujini.
 
Sledila je cela vrsta tehničnih inovacij in njihovi prihodki, pridobljeni na podlagi patentov, so zagotovili trdno podlago za kasnejše uspehe. Da bi izpolnili posebne zahteve glede kakovosti v predhodni fazi proizvodnje, je družba ustanovila svojo valjarno železa leta 1919. 
Tehnologija plinskega tlaka se danes uporablja v vseh vrstah teleskopskih amortizerjev, ki so jih razvili za uporabo na močnih, visokih razredih avtomobilov. Zadnji vrhunec za podjetje je razvoj vzmetnega modula zraka, ki ga podjetje Bilstein dobavlja proizvodni liniji avtomobilov Mercedes S klase. Do danes so zahteve svojih kupcev v avtomobilski in tuning industriji, kombinirali skupaj s svojo zavezanostjo k motornim športom, kar je bilo gibalo razvoja in inovacij za njih. 
 
 
Ime Bilstein je bilo več desetletij tesno povezano z visoko tehnologijo na področju zasnove vzmetenja, udobje vožnje in varnosti. Da bi razširili ta položaj v prihodnosti, je podjetje Bilstein postalo del skupine ThyssenKrupp Technologies AG v letu 1988 ter hčerinska družba v stoodstotni lasti leta 2005. Partnerstvo in sodelovanje v skupini podjetje še naprej navdihuje z inovacijami na tradicionalni Bilstein način.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi