Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Delphi

Kolesni zavorni valj LW90041 - Chrysler Voyager 84-01

Kolesni zavorni valji

Kolesni zavorni valj LW90041 - Chrysler Voyager 84-01

Kolesni zavorni valj LW90041 - Chrysler Voyager. Letnik: 84-01. Lastnosti: Premer bata valja 17,5 mm. Kraj vgradnje Zadnja prema.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4120081 (LW90041)
 • Vrsta
  • Glavni zavorni cilinder
 • Kraj vgradnje
  • Zadaj
 • Kvaliteta
  • PJ
   ?
 • OE kataloška
  WC5070
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 21,22
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Kolesni zavorni valj LW90041 - Chrysler Voyager. Letnik: 84-01. Lastnosti: Premer bata valja 17,5 mm. Kraj vgradnje Zadnja prema.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Delphi

Delphi je en izmed tistih proizvajalcev avtomobilskih delov, ki z inovativnostjo vsakodnevno spreminjajo doživljanje vožnje, hkrati pa s tradicionalno skrbjo zagotavljajo brezhibno delovanje različnih vozil. To pričuje že ponudba, ki jo najdemo pod blagovno znamko Delphi. Na voljo so namreč najrazličnejši izdelki, od najbolj osnovnih avtomobilskih delov do sodobnih naprav in podobnih dodatkov. Med tistimi osnovnimi deli najdemo takšne, ki so za delovanje avtomobila nujno potrebni, a nanje pravzaprav le redko pomislimo. To so različni ventili, končniki, pa zavorne obloge in drugi deli zavornih sistemov, ob tem pa še kar nekaj manjših delov, katerih večina voznikov niti ne zna poimenovati. Povprečnemu vozniku bolj znani deli proizvajalca Delphi s tega področja so na primer zavorne tekočine in hidravlična olja. Nadalje v njihovi ponudbi zasledimo še sisteme za zaklepanje, različne mehanizme, sodobne naprave in podobno.
 
Podjetje Delphi si prizadeva proizvodnjo avtomobilskih delov opravljati kar se da skrbno in odgovorno, kar vključuje tako skrb za okolje, kot tudi za ljudi, ki so vključeni v proizvodni proces ali z njim povezani. Prav ta skrb v končni fazi pripomore k uspešnemu delu, katerega rezultat so kakovostni avtomobilski deli, katerih bo vesel vsak končni uporabnik, ne glede na to, ali gre za voznika začetnika, ali pa kakšnega izkušenega in zahtevnega tovornjakarja.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi