Brezplačna dostava! Kupon: FREE24 Brezplačna dostava! Kupon: FREE24
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Opozorilni kontakti

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Opozorilni kontakti

Vožnja po mestu z neprestanim ustavljanjem lahko kaj hitro obrabi zavore vašega avtomobila. V preteklosti ni bilo mogoče vedeti, kako zelo obrabljene so zavore, dokler niso popustile. Na srečo so se časi spremenili in tehnologija je napredovala. Zdaj lahko s pomočjo opozorilnih kontaktov nadzorujete stanje vaših zavor. Ponavadi so opozorilni kontakti bakrene žice, katere so povezane z vašo armaturno ploščo. Ko postanejo zavore preveč obrabljene, se zasveti lučka, ki vam sporoča, da čimprej zamenjajte zavore. Opozorilni kontakti delujejo na tak način, da se, ko postanejo zavore obrabljene, žica opozorilnega kontakta prereže in ustvari sklenjen krog, po katerem steče tok in lučka zasveti. Zato lahko opozorilni kontakt uporabimo le enkrat. Če torej potrebujete nov opozorilni kontakt, ga naročite še danes!

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi