Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

TRW

Zadnje zavorne klešče 201033 - Volkswagen Sharan -00-10

Zavorne klešče

Zadnje zavorne klešče 201033 - Volkswagen Sharan -00-10

Zadnje zavorne klešče 201033 - Volkswagen Sharan. Letnik: -00-10. Lastnosti: za proizvajalce TRW, Izvedba sedla kolutne zavore Ojacana celjust, lito żelezo, Prem.1 38 mm, parna stevilka izdelka BHN187.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 4140761 (3322937294459)
 • Kraj vgradnje
  • Zadaj
 • Kvaliteta
  • PJ
   ?
 • OE kataloška
  7D0615423A
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 133,83
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Zadnje zavorne klešče 201033 - Volkswagen Sharan. Letnik: -00-10. Lastnosti: za proizvajalce TRW, Izvedba sedla kolutne zavore Ojacana celjust, lito żelezo, Prem.1 38 mm, parna stevilka izdelka BHN187.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

TRW

Podjetje TRW se lahko pohvali z bogato stoletno dediščino v avtomobilski industriji. Danes je vodilno podjetje na področju avtomobilske varnosti. Kot eden največjih svetovnih dobaviteljev avtomobilskih delov in eden najboljših finančnih izvajalcev v avtomobilski industriji je leta 2013 imelo rekordno prodajo, kar 17,4 milijard dolarjev. Njihova strast je v zagotavljanju varnosti, ki si jo vsakdo zasluži. Oskrbuje več kot 40 velikih proizvajalcev vozil ter vzdržuje vodilni položaj v svoji kategoriji primarnih proizvodov. Podjetje TRW ima več kot 65.000 zaposlenih, ki delajo v več kot 185 mestih v vsaki regiji za proizvodnjo vozil na svetu.
 
S širokim portfeljem aktivnih in pasivnih varnostnih tehnologij kateregakoli globalnega dobavitelja, podjetje TRW proizvaja napredne aktivne sisteme ob zaviranju: krmiljenje in vzmetenje in prefinjene zadrževalne sisteme varnosti, vključno z zračnimi blazinami, varnostnimi pasovi in volani. 
 
Poslanstvo podjetja TRW je biti na vodilnem mestu v svetu avtomobilske varnosti, z ustvarjanjem še bolj inteligentnih sistemov, s katerimi bi dvignili varnost in udobje na višjo raven, kot kdajkoli prej. Njihovo napredno razmišljanje je, da pomagajo varovati ljudi. Njihovi senzorji, elektronska pomoč vozniku ter integrirani sistemi so namreč dvignili inteligenco vozil. Pametno razmišljanje se je pokazalo v tem, da so omogočili, da je varnost cenovno dostopna za vse, s pomočjo modularnosti, integracije in optimizacije stroškov.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi