Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Podvozje in pogon po ugodni ceni. Zavorni sistemi, amortizerji, obese kolesa, sklopke po ugodni ceni

Varno nakupovanje avto podvozja

Spletna trgovina SILUX omogoča več vrst načinov plačila. Nakupovanje je enostavno ter 100% varno. Priporočamo vam, da ob nakupu koristite Silux premium storitevsaj boste boste lažje prišli do izdelka najvišje kakovosti, kateri se bo vašemu avtomobilu 100% prilegal. Tukaj smo, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo nakupovanja z našimi avtodeli. Na storitev se lahko naročite med samim postopkom nakupovanja.

Več o tem

Podvozje in pogon

V podvozju avtomobila se nahajajo pogonski avto deli, sistemi za blaženje vožnje in zavorni sistemi. Amortizerji poleg mirne vožnje poskrbijo nadzor nad vozilom, saj lahko le z njimi vozilo varno pospešuje, zavija ali zavira, ker omogočijo boljši oprijem med pnevmatikami in cestiščem. Pogonski avto deli so vezni členi med motorjem in voznikom ter zagotavljajo varno vožnjo. Tukaj najdete sklopke, ležaje in obese koles vrhunske kvalitete. Na zavore, sklopko in dobro delujoče amortizerje se morate vedno zanesti, saj se le tako lahko brezskrbno odpravite na pot z vašim vozilom. Redno vzdrževanje in kvalitetni nadomestni pogonski deli bodo vaš avto ohranjali v dobri formi še leta in leta.

Naključni izdelki

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi