Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Avto Stekla za vsa vozila. Vetrobranska stekla z garancijo

Varno nakupovanje avto stekel

Spletna trgovina SILUX omogoča več vrst načinov plačila. Nakupovanje je enostavno ter 100% varno. Priporočamo vam, da ob nakupu koristite Silux premium storitevsaj boste boste lažje prišli do izdelka najvišje kakovosti, kateri se bo vašemu avtomobilu 100% prilegal. Tukaj smo, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo nakupovanja z našimi avtodeli. Na storitev se lahko naročite med samim postopkom nakupovanja.

Več o tem

Stekla

Avtomobili so od zunaj videti, da so narejeni iz kovine in stekla. Avto stekla so posebej zasnovana, da lahko kljubujejo visokim temperaturam in zunanjim elementom, hkrati pa zagotavljajo zaščito pred vetrom za potnike – od tukaj tudi poimenovanje vetrobranska stekla. Moderna avto stekla se ob trčenju razbijejo v drobne koščke, ki niso tako nevarni, kot ostri večji kosi stekla. Kljub temu, da nova tehnološko dovršena stekla premagujejo visoke temperature in velike temperaturne razlike, se lahko zgodi, da kamenčki s ceste poškodujejo steklo, ki zato poči in ga je nato potrebno zamenjati. Tukaj poleg vetrobranskih stekel najdete tudi črpalke in šobe za čistilno tekočino ter posode tekočine za pranje stekel.

Naključni izdelki

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi