Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

AL

Adapter konektorjev zadnje luči Citroen Jumper 06-14

Adapterji, ostali izdelki

Adapter konektorjev zadnje luči Citroen Jumper 06-14

Adapter konektorjev zadnje luči Citroen Jumper. Letnik: 06-14

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 280118 (5770879U)
 • Kvaliteta
  • Q
   ?
 • Tuning izgled
  • Ne
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • Akcija
  Prihranite 11.00%
  83,91
 • Akcija
  83,91
ur min sek
da blago prejmete najkasneje v
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Redna cena izdelka: €94,28 , Vaš prihranek:
  11.00%
  Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Adapter konektorjev zadnje luči Citroen Jumper. Letnik: 06-14

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

AL

Podjetje Automotive Lighting je bilo ustanovljeno leta 1999 kot skupno podjetje Magneti Marelli-ja in Robert-a Bosch-a. To je bila priložnost, ko se je združilo znanje tehnologije razsvetljave dveh podjetij z dolgoletnimi izkušnjami. 
 
Automotive Lighting razvija, proizvaja in dobavlja zunanjo avtomobilsko razsvetljavo in sodi med vodilna mednarodna podjetja v tej industriji. Njihovi kupci so vsi dobro znani proizvajalci avtomobilov, kot so Audi, Honda, Porsche, Renault, itd. Njihov poudarek je na strokovnem projektu in procesuiraju strokovnega znanja, učinkovitosti in inovativni tehnologiji osvetlitve kot tudi pri zagotavljanju zanesljivih kakovostnih izdelkov.
Razvili so Xenon žaromete, dinamične zavite žaromete in prve LED-žaromet ter jih kot prvo podjetje predstavili trgu kot serijo. Njihove rešitve zagotavljajo dnevne svetlobe pogoje za voznike in pešce štiriindvajset ur na dan. 
 
Z 24 lokacijami na 4 različnih celinah Automotive Lighting stoji za svetovnimi individualnimi in naprednimi rešitvami na področju zunanje avtomobilske razsvetljave. Združujejo nenavadno obliko in inovativno tehnologijo z najvišjimi standardi kakovosti in zagotavljajo gospodarske rešitve. Neprestano se trudijo, da bi vožnja za vse udeležence v cestnem prometu bila bolj udobna in varnejša, tako podnevi kot ponoči. Podjetje Automotive Lighting je sebi zadalo nalogo prinesti več svetlobe v vaše življenje.

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj

Sorodni izdelki

Izdelki za vas

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi