Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Bočni smerniki

Število izdelkov v kategoriji: 561

Izberite proizvajalca

  1. Depo

Tuning izgled

  1. Ne
  2. Da
Bočni smerniki za vaše vozilo sedaj po akcijski ceni. Kupite kvalitetni bočni smernik s 20% popustom. Ponudba je časovno omejena, zato pohitite in si priskrbite nov bočni smernik že zdaj!

VSI NAŠI IZDELKI IMAJO 12 ALI VEČ MESECEV GARANCIJE!

Za več informacij si lahko preberite na spodnji povezavi.

Še
523
izdelkov

Bočni smerniki

Bočni merniki so utripajoče avto luči, ki se nahajajo na bokih avtomobila. Bočni smerniki se aktivirajo skupaj s kotnimi smerniki in so prav tako namenjeni sporočanju ostalim udeležencem v prometu, da imamo namen zaviti oziroma zamenjati vozni pas. V večini držav po svetu morajo biti avtomobili opremljeni poleg kotnih smernikov tudi z bočnimi smerniki, tako da je naše sporočanje, da imamo namen zaviti ali spremeniti vozni pas, viden tudi s strani. Neuporaba smernikov lahko hitro postane razlog prometne nesreče – drugo vozilo se lahko na primer nahaja v našem mrtvem kotu in ga zato ne opazimo, če pa pravilo uporabimo smernike, lahko drugi voznik pravočasno odreagira in prepreči nesrečo. Smerniki so torej zelo pomembna komponenta vašega vozila in jih je potrebno popraviti ali zamenjati takoj, ko opazimo, da ne delujejo pravilno. Bočni smerniki se lahko nahajajo na različnih mestnih na straneh avtomobila. V zadnjih časih se veliko izdelovalcev avtomobilov odloča za namestitev bočnih smernikov na ohišje stranskih ogledal namesto na blatnik. Da je takšna postavitev bolj efektivna potrjujejo tudi nekatere raziskave.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi