Brezplačna dostava! Kupon: FREE24 Brezplačna dostava! Kupon: FREE24
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Steklo žarometov

Število izdelkov v kategoriji: 0

Noben izdelek ne ustreza iskanim zahtevam. Če ne najdete izdelka vas prosimo, da nam preko naslednjega gumba sporočite ali obiščete našo pomožno spletno trgovino Siparts.si. Ne najdem izdelka

Steklo žarometov

Steklo žarometov omogoča zaščito žarnicam pred vremenskimi razmerami in omogoča ločevanje različnih svetlobnih signalov z različnimi barvami stekla. Žarnice žarometov se med svojim delovanjem močno segrejejo. Če bi bile nezaščitene pred vremenskimi nevšečnostmi in umazanijo, bi se ob stiku s hladnimi padavinami ali kamenčki s ceste zelo hitro poškodovale. Za vašo varnost je pomembno, da vsako poškodbo stekla žarometov vzamete resno, saj se razpoke zaradi vibracij pri vožnji le še povečujejo in se zaradi vstopa vlage in nečistoč lahko poškodujejo električna vezja pri žarnicah ter se škoda le še poveča. Poškodovana stekla in stekla polepljena z različnimi lepili in lepilnimi trakovi slabše prepuščajo svetlobo in zato v prometu slabše sporočajo vaše signale o zaviranju ali zavijanju. Ob poškodbi stekel žarometov zato poskrbite, da boste zamenjali poškodovana stekla in si zagotovili optimalno varnost na cesti zase in za svojo družino. Steklo žarometov je možno zamenjati ločeno od celotnih žarometov, zato v naši ponudbi poiščite pravo za vaše vozilo.

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi