Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Zadnje luči

Število izdelkov v kategoriji: 2278

VSI NAŠI IZDELKI IMAJO 12 ALI VEČ MESECEV GARANCIJE!

Za več informacij si lahko preberite na spodnji povezavi.

Še
2240
izdelkov

Zadnje luči

Zadnje luči

Zadnje luči za avto imajo izjemno pomembno vlogo pri zmanjševanju nevarnosti za nezgode. Tako morate skrbeti, da zadnje avtomobilske luči delujejo zares brezhibno. Če ugotovite, da zadnje luči pri avtomobilu niso v najboljšem stanju, pa je vsekakor pomembno, da jih čim prej zamenjate. Naša spletna trgovina je prava izbira za tiste, ki iščete kakovostne zadnje, dnevne ali kakšne druge luči za svoje vozilo, ne glede na model, ki ga vozite. Prizadevamo si namreč, da imamo vseskozi na zalogi avtodele za širok nabor različnih znamk in modelov avtomobilov, in to po izjemno konkurenčnih cenah.

Kakovostne zadnje luči, ki zagotavljajo optimalno vidnost tudi v slabših pogojih

Zadnje luči pri avtomobilu so zelo pomembne, saj opozarjajo voznike za vami, kdaj začenjate z zaviranjem, posledično pa lahko pravočasno zmanjšajo hitrost ali se ustavijo. Seveda imajo luči še posebej pomembno vlogo, ko je vidljivost na cesti slabša. Recimo v megli, ponoči ali ob nevihti je dobra osvetlitev vozila še toliko bolj pomembna. Takrat močne rdeče zadnje luči poskrbijo, da je zadek vašega vozila kljub oteženim razmeram dobro viden, zato se zmanjša možnost, da bi prišlo do trkov v vaš odbijač oziroma v zadnji del avta. S tem se lahko izognete nesreči in poskrbite za boljšo prometno varnost ter za to, da vas druga vozila pravočasno opazijo.

Izberite ustrezne luči za svoj avto!

Luči iz naše ponudbe poskrbijo, da bo vidnost vašega avtomobila na cesti zares optimalna v najrazličnejših pogojih, saj so izdelane iz najkakovostnejših elementov, ki so prestali zelo zahtevna testiranja. Ob tem pa je treba poudariti, da je obenem zagotovljeno, da zadnje luči za avto niso premočne, saj bi bilo tudi to problematično za varnost vas in drugih udeležencev v prometu.

LED zadnje luči z izjemno hitrim aktivacijskim časom

Poleg klasičnih boste v naši ponudbi našli tudi LED dnevne luči za avto, ki postajajo vse bolj razširjene. Njihova povečana priljubljenost je povezana predvsem z dejstvom, da se nadpovprečno hitro aktivirajo oziroma zasvetijo. Posledično pa to omogoča skrajšanje reakcijskega časa pri tistih, ki vozijo za vami, kar pomeni, da poskrbijo za več varnosti na cesti.

Menjava luči pri avtu

Dodatna odlika, s katero se lahko pohvalijo LED zadnje luči za avto, pa je daljša življenjska doba, kar pomeni nižje stroške z vzdrževanjem vozila, saj ne bo potrebna tako pogosta menjava – izjema so seveda poškodbe, ko je treba luči pri avtomobilu takoj zamenjati, ne glede na to, kdaj ste jih namestili. Odločitev glede tega, kakšne avto luči izbrati, pa je na koncu seveda prepuščena vam. Naš cilj je predvsem ta, da vam zagotovimo čim bolj pester asortiment kakovostnih možnosti na enem mestu.

Velika izbira luči po ugodnih cenah

Pri nas lahko kupite kompletne zadnje luči ali pa zgolj posamezne elemente – sprednji ali zadnji del, središče za žarnico, nadomestne žarnice itn. Pri tovrstnem nakupu delov se morate seveda vedno prepričati, da so res kompatibilni s tistimi elementi, ki jih že imate. Če potrebujete pomoč pri izbiri vam z veseljem svetujemo. Hkrati pa vas vabimo, da si ogledate še našo ostalo ponudbo svetil za vozila, v kateri boste med drugim našli kakovostne žaromete, smernike, odsevnike, meglenke in vse ostalo!

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi