Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

TYC

Kontaktna plošča zadnje luči 6016878 - Renault Clio 98-12

Kontaktne plošče

Kontaktna plošča zadnje luči 6016878 - Renault Clio 98-12

Kontaktna plošča zadnje luči 6016878 - Renault Clio. Letnik: 98-12.

 • Proizvajalec
 • Šifra izdelka
  ID: 5520982 (6016878)
 • Kvaliteta
  • PJ
   ?
 • Tuning izgled
  • Ne
Postavite nam vprašanje o izdelku ali nas pokličite na številko 05 364 66 17
 • 21,24
 • 21,24
Naročite zdaj in izdelek boste prejeli:
 • Poštnina: Lažji paket, €3,95.
  Več na cenik dostave.

 • Cene vsebujejo DDV.
 • Kakšna se vam zdi cena izdelka?

Silux Premium

Niste prepričani, ali ste izbrali pravi izdelek? Izberite našo Silux premium storitev ter
nakupujte povsem brez skrbi!

Kontaktna plošča zadnje luči 6016878 - Renault Clio. Letnik: 98-12.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

TYC

TYC Brother Industrial Co., Ltd. Je svetovno znani proizvajalec nadomestnih žarnic za avtomobilsko industrijo iz Tajvana. Proizvaja največ nadomestnih žarnic za številne avtomobilske znamke, hkrati pa je tudi proizvajalec originalnih svetil za avtomobilske proizvajalce v Severni Ameriki, Evropi, Aziji in Srednjem Vzhodu. 
 
Zgodovinsko gledano je podjetje TYC vedno stremelo k visoki kvaliteti svojih izdelkov, zato se danes lahko pohvalijo s pogodbami s svetovno znanimi proizvajalci svetil za avtomobilske znamke Toyoto, Hondo in Forda.
Poleg tega se TYC povezuje v skupna partnerstva z več podjetji, ki na takšen ali drugačen način sodelujejo v industriji proizvodnje svetil. TYC skupina danes šteje 8 ločenih podjetij: TYC Brother Industrial Co., Ltd., Ta Yih Industrial, DBM Reflex, Prokia, TaYih Landis, Genera.com in Zu Yih Technology.
 
TYC je podjetje, ki proizvaja zanesljive žarnice za avtomobile vseh znamk, zato jim zaupa vedno več zadovoljnih kupcev. Ker je podjetje tudi dobavitelj originalnih žarnic za Toyoto, Hodno in Forda, jim vozniki še raje kupujejo. Dober cilj in kakovostna izdelava je pogoj za tako velike uspehe v nišnem področju svetil za avtomobilsko industrijo. Znamki žarnic TYC torej lahko zaupate, da bodo dolgo časa dobro osvetljevale vašo pot v avtomobilu.  

Vsi vemo, kako je. Naprej izdelek kupimo, ga odložimo na prvo polico ter nanj pozabimo. Zato našim cenjenim strankam ponujamo možnost vračila ali zamenjave vseh izdelkov vse do 1 leta tudi, ko za vračilo ali zamenjavo izdelka zamudijo 14 dnevni rok za obvestilo, kot to veleva Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za več informacij kliknite tukaj
Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi