Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

1
2
3

Žarometi

Število izdelkov v kategoriji: 2538
Žarometi za vaše vozilo sedaj po akcijski ceni. Kupite kvalitetni žaromet za avto s popustom in eno letno garancijo. Ponudba je časovno omejena, zato pohitite in si priskrbite novi žaromet za avto že zdaj!

ALI STE VEDELI, DA PONUJAMO 365 DNI MOŽNOSTI VRAČILA VSEH IZDELKOV?

Za več informacij si lahko preberete na spodnji povezavi.

Še
2500
izdelkov

Žarometi

Žarometi

Zakonsko je predpisano, da mora imeti prav vsako vozilo v cestnem prometu brezhibno delujoče avtomobilske luči. Še posebej so pomembni prednji žarometi, ki osvetljujejo pot pred vozilom in zagotavljajo varno vožnjo v temi in slabših vremenskih razmerah. Ker so avtomobilski žarometi v Sloveniji po zakonu v obvezni uporabi 24 ur na dan, ne le ponoči, žarnice luči pregorijo hitreje, kot če bi luči uporabljali le v tunelih in v temi. Če opazimo, da žarometi delujejo slabše, je treba nemudoma poskrbeti za zamenjavo žarnice. Nedelujoči avto žarometi lahko hitro privedejo do nesreče zaradi slabšega vidnega polja voznika in slabše vidljivosti vozila za druge udeležence v prometu. Kljub temu, da pri avtomobilskih lučeh pregorijo največkrat samo žarnice, se pri trkih lahko poškoduje tudi balast žarometov ali drugi sestavni deli prednjih luči, ki jih lahko kupite tudi posamezno.

Poskrbite za boljšo vidnost

Zagotovite popolno varnost sebi in drugim udeležencem v prometu z vedno brezhibnimi lučmi za avto. V naši ponudbi so na voljo tako odlični avto žarometi kot posamezne nadomestni deli zanje. Ponujamo tako tako originalne kot tudi ustrezne nadomestne dele, ki po zanesljivosti in kvaliteti prav nič ne zaostajajo za originalnimi, vsekakor pa jih odlikuje nižja cena. Z ustreznimi žarometi lahko poskrbite za to, da boste bolje videli cestišče, hkrati pa vas bodo prej opazili tudi drugi. To je še posebej pomembno med vožnjo v mraku, v temi ali ob zmanjšani vidljivosti. Takrat se statistično zgodi tudi največ nesreč, ki se jim z brezhibno delujočimi žarometi lahko izognete.

Ne varčujte pri varnosti!

Žarometi so v prvi vrsti namenjeni bolj varni vožnji. Prav zato je v Sloveniji zakonsko predpisana tudi njihova uporaba podnevi, saj se tako izboljša vidnost vozil. A pogosto prižgani žarometi niso dovolj za to, da bi bila naša vožnja bolj varna. Prednji žarometi so namreč pri vozilu nameščeni precej nizko, zato so med vožnjo zelo izpostavljeni umazaniji in različnim poškodbam. Umazanijo lahko speremo ali umijemo, a pri tem zaradi drobnega peska, kamenčkov in soli na avtomobilskih lučeh nastajajo mikro poškodbe, zaradi katerih žarometi slabše prepuščajo svetlobo. Pri tako poškodovanih lučeh tudi menjava žarnice za močnejšo pogosto ni rešitev. Žarometi zaradi nove žarnice namreč ne bodo prav nič bolje prepuščali svetlobe, saj problem ni v moči žarnice, ampak v poškodovanem steklu. Do poškodb lahko pride tudi ob trku, ko se žarometi največkrat razbijejo. Ne glede na to, kako so žarometi poškodovani in kakšen je vzrok poškodb, jih je treba zamenjati vedno, ko opazimo, da ne delujejo več dobro. Omogočajo nam namreč bolj varno vožnjo, pri varnosti pa res ni smiselno varčevati.

Odlični žarometi za vsa vozila

Prednji avtomobilski žarometi se lahko premikajo ročno, električno ali kombinirano ter imajo različne tehnične in druge lastnosti. V naši ponudbi so na voljo žarometi za vse modele avtomobilov, prav tako pa boste pri nas našli tudi ustrezne avto žarnice zanje. Tako boste na enem mestu dobili vse, kar potrebujete za to, da boste bolj vidni na cesti. Ne pozabite namreč, da so kakovostni avtomobilski žarometi vsekakor najboljša naložba v vašo varnost!

Število izdelkov za primerjavo: . Odstrani vse Primerjaj

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi