Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Naša ekipa

Začetki podjetja segajo že pred samo leto 2009, in sicer z idejo ponudbe in prodaje avtodelov, natančneje avtomobilskih žarometov. Ideja je bila uradno formulirana in ustanovljena kot podjetje v letu 2009 v obliki s.p.- samostojnega podjetnika. Dejansko lahko rečemo, da je šlo za »domače, garažno« podjetje z enim samozaposlenim. Ponudba se je skozi čas razširila na praktično skoraj vse avtodele.

V letu 2010 se je po trdem delu, marsikateri neprespani noči, odrekanju prostemu času, zgodil pomemben korak, in sicer selitev podjetja iz domače hiše v poslovne prostore v Vipavo, kjer smo kot manjša ekipa uspešno premagovali vse ovire, se učili in strmeli k boljšemu ter k čim večjemu številu zadovoljnih kupcev. Konec leta 2013 smo se preselili v poslovne prostore v Ajdovščino, nakar se je v letu 2014 povečala tudi naša ekipa, ki si vsak dan prizadeva, da celoten proces- od spletne strani, naročanja, administracije in končne odpreme blaga kupcem- poteka tako, kot mora. V začetku leta 2019 smo se preselili v Postojno. Nakup večjih poslovnih prostorov nam je omogočil večje skladiščenje izdelkov, kar posledično pomeni krajše dobavne roke. Znatno smo povečali tudi pisarniški del, kateri nam omogoča hitrejše zaposlovanje in širitve na še več trgov.

Silux skupina v številkah:

 • več kot 25.000 opravljenih nakupov na mesec,
 • vsak delovni dan odpošljemo več kot 1000 paketov
 • 900+ opravljenih klicev na dan
 • Preko 134.000+ avtodelov

V letu 2014 smo v mesecu januarju vstopili na hrvaški trg (www.silux.hr) in v mesecu aprilu na italijanski trg (www.silux-auto.it). V istem mesecu istega leta smo se preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo SUBAN d.o.o., saj gre za družinsko podjetje. V letu 2015 smo vstopili tudi na srbski trg (www.silux.rs). V letu 2016 smo svoje poslovanje razširili tudi na nemški (www.silux.de) ter avstrijski trg (www.silux.at). V letu 2019 smo vstopili na bosanski trg (www.silux.ba).

Posebej smo ponosni tudi na nagrade, ki jih prejmemo, in sicer v letu 2012 smo prejeli nagrado spletni trgovec leta (zanesljiv trgovec), v letu 2013 smo zmagali v kategoriji avto-moto/šport (spletnitrgovecleta.si), v letu 2014 smo se septembra razveselili 3.mesta na WEBSI tekmovanju in istega leta v novembru smo že drugo leto zapored zmagali v kategoriji avto-moto (spletnitrgovecleta.si). V letu 2017 smo se odločili, da bomo sponzorirali različne vrste športov. Katere športne panoge podpiramo, si lahko pogledate na naši novi spletni strani www.siluxsport.si. Če poznate koga, ki bi mu to prišlo prav, ali se v določenem športu sami najdete, nam pustite sporočilo!

 • SILUX poslovni prostori.
 • SILUX ekipa med delom.
 • SILUX ekipa med delom.
 • SILUX ekipa med delom.
 • SILUX ekipa med delom.
 • SILUX paketi pripravljeni za razvoz.
 • SILUX pisarna v Srbiji.
 • SILUX pisarna v Srbiji.
 • SILUX pisarna v Srbiji.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi