Brezplačna dostava! *Kupon: FREE24 Brezplačna dostava! *Kupon: FREE24Več
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Piškotki

Naše spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki vsebujejo majhne količine informacij in ki se shranijo na vaš računalnik ali mobilno napravo ob obisku našega spletnega mesta, a ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Piškotki se nato pošljejo nazaj na izvorno spletno stran ob vsakem naslednjem uporabnikovem obisku le-te, ali na drugo spletno stran, ki prepozna ta piškotek. S piškotki si pomagamo izboljšati vašo uporabniško izkušnjo, nobeni piškotki, ki jih uporabljamo na našem spletnem mestu, pa ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

Piškotke lahko kadarkoli odstranite ali brskalnik nastavite tako, da ne dovoli njihove namestitve.

Nastavitve zasebnosti za to spletno mesto

Nekatere funkcionalnosti spletnega mesta potrebujejo vaše dovoljenje, da si lahko zapomnijo, kdo ste.

  • Analitika Anonimno merimo obisk spletnega mesta, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo.
  • Oglaševanje Oglasi bodo samodejno izbrani za vas glede na preteklo vedenje in interese.
  • Nujno potrebni Posamezni piškotki so potrebni za delovanje in jih ni mogoče izklopiti.

Uporaba piškotkov

Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009.

V slovenski zakonodaji uporabo piškotkov določa Zakon o elektronskih komunikacijah oziroma ZEKom-1 (Uradni list št. 109/12), katerega 157. člen predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov oziroma ZVOP-1 (Uradni list RS, št. 86/04).

1. Nujno potrebni piškotki

Piškotki, ki omogočajo nemoteno delovanje spletnega mesta (registracija, prijava, nakupovalna košarica, varnost ipd.).

2. Funkcionalni piškotki

Piškotki, ki si zapomnijo, kakšne nastavitve ste izbrali na strani, da vam jih ni treba izbirati vsakič znova (uporabniško ime, jezik, lokacijo ipd.). S temi piškotki lahko sledimo vašim dejanjem na spletnem mestu.

3. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družbena omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. S temi piškotki lahko sledimo vašim dejanjem na spletnem mestu.

Podatke, zbrane s pomočjo piškotkov, uporabljamo izključno za potrebe družbe SUBAN d.o.o. in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Seznam uporabljenih piškotkov

Piškotek Trajanje Opis
__utmz 6 mesecev Statistika ogledov spletne strani
__utmc do konca seje Statistika ogledov spletne strani
__utmb 30 minut Statistika ogledov spletne strani
__utma 2 leti Statistika ogledov spletne strani
cart 1 leto Košarica za neprijavljene uporabnike
view_cookie 1 leto Ogledi izdelkov za boljša priporočila
lastView 1 leto Zadnji ogledan izdelek
lastCViewed 1 leto Zadnje ogledane kategorije
__sm* različno Multimedijski elementi partnerskega podjetja Sumome
cto_* 1 leto Criteo.com napredno oglaševanje
user_garage 1 leto Zadnja iskana vozila
__zlcmid 1 leto Zopim chat

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno onemogočite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako lahko večino brskalnikov nastavite tako, da piškotkov ne sprejemajo.

Za informacije o zmožnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate njihove nastavitve. Nastavitve glede piškotkov je običajno mogoče najti v "Možnosti menija", razdelku »Zasebnost« vašega brskalnika. Navodila je mogoče najti v "Help" meniju brskalnika, ki ga uporabljate, lahko pa obiščete www.allaboutcookies.org, ki nazorno razloži postopek v vseh modernih brskalnikih. V primeru popolnega izklopa piškotkov morda katera izmed funkcionalnosti spletnega mesta ne bo delovala enako učinkovito.

Več informacij o piškotkih najdete tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi