Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Airstal

Airstal
Airstal je podjetje, ki so ga avgusta leta 2004 ustanovili danski strokovnjaki. Nahaja se v centru Poljske ter je specializirano za predelavo in prodajo kompresorjev za osebne avtomobile, tovornjake, avtobuse, kmetijske in industrijske stroje, kot tudi za predelavo in prodajo zaganjalnikov ter alternatorjev za težko mehanizacijo. Od novembra 2004 je član APRA (združenja predelovalcev avtomobilskih delov).
 
V desetih letih njihovega obstoja na trgu jim je uspelo postati eden od evropskih voditeljev na področju predelave in prodaje kompresorjev. Z visoko kakovostjo in široko paleto programov so prepričani, da vam lahko pomagajo v vsakem primeru na področju AC kompresorjev in vrteče elektronike. V tem času so uspeli razviti celo paleto različnih kompresorjev (več kot 3000), ki jih je možno vgraditi v več kot 20.000 modelov vozil. Na njihovi uporabniku prijazni spletni strani lahko vsakdo poišče kompresor, ki ga potrebuje na osnovi njegove znamke vozila ali OEM reference.  
Vsi njihovi obnovljeni kompresorji so odposlani v prodajo z ustrezno količino PAG olja, da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo AC sistema. Njihovo limitirano olje se proizvaja v podjetju Shrive (Texas), ki je največji dobavitelj avtomobilske nafte v Severni Ameriki. 
 
V letu 2006 so pridobili certifikat ISO 9001. Izvedeni postopki, pozornost do podrobnosti in kar je najpomembnejše, najvišja kakovost, jim omogoča, da na svoje predelane izdelke lahko podelijo garancijo dolgo 2 leti.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi