Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Airtex

Airtex
Podjetje Airtex, ustanovljeno v Združenih državah Amerike, je na trgu avtomobilskih delov prisotno že več kot 75 let. Ime podjetja namiguje na to, da imajo njihovi izdelki verjetno nekaj opraviti z zrakom, kar pa ni čisto res. Glavni izdelki v njihovi ponudbi so namreč bolj povezani z gorivom, ne z zračenjem. Izdelki v njihovi ponudbi obsegajo električne in mehanske elemente sistemov za dovajanje goriva, kamor sodijo rezervoarji, električne in mehanske črpalke goriva, pa tudi vodne črpalke in podobni izdelki. Prav vodne črpalke v ponudbi podjetja Airtex predstavljajo pomemben delež, tako kot so ti elementi pomembni tudi pod karoserijo vašega jeklenega konjička.
 
Pod varnim zavetjem karoserije je pomembno, da so ključni deli avtomobila kar se da kvalitetni in zanesljivi, kar mora veljati tako za vodne črpalke, kot za vse druge vitalne »organe« pod pokrovom motorja. Vodne črpalke zagotavljajo prost pretok vode, ki se uporablja za hlajenje motorja, kar pomeni, da mora biti črpalka vedno v optimalni pripravljenosti, če nočemo preobremeniti in pregreti motorja. Podobno velja za druge elemente sistema. Podjetje Airtex nam zagotavlja, da do takšnih nevšečnosti ne bo prišlo. Z njihovimi izdelki smo lahko brezskrbni, če seveda upoštevamo navodila in priporočila proizvajalca, ter redno opravljamo zahtevane preglede.

Izdelki Airtex so v naslednjih kategorijah:

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi