Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Ajusa

Ajusa

Pri Ajusi so prvo tesnilo izdelali že leta 1972. Do danes so zrasli v moderno mednarodno podjetje, ki ponuja širok nabor komponent motorjev za avtomobile, lahka komercialna vozila, težka komercialna in kmetijska vozila.

Ajusin digitalni katalog ponuja več kot 100 000 izdelkov in se nenehno dopolnjuje. Vsaki dve leti pa izdajo tudi tiskan katalog. V njem ponujajo dele motroja, kot so: kompleti tesnil, odmikalne gredi, glave motorja, vijaki glav motorja, ipd.

Ekipa kvalificiranih strokovnjakov v podjetju skrbi za uporabo najnovejših tehnologij in orodij. Njihova proizvodnja je opremljena s sodobnimi stroji, saj stremijo k visokim standardom kakovosti pri vseh svojih produktih.

Da so v koraku s časom priča tudi dejstvo, da je podjetje pred kratkim predstavilo tudi svojo aplikacijo Ajusa Mobile, kjer ponujajo videe z montažo posameznih izdelkov, tehnična poročila, 360° fotografije, novosti in drugo.

Izdelki Ajusa so v naslednjih kategorijah:

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi