Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Akyga

Akyga

Zaradi nenehnega nadgrajevanje in dodajanja izdelkov je Akgya sinonim za kreativen napredek digitalnih in multimedijskih tehnologij. Njihovi izdelki so narejeni z najnovejšo tehnologijo, ponujajo pa jih po privlačnih cenah. Ponudba obsega že čez 420 izdelkov v 20 kategorijah.

Pri vsakem izdelku poskrbijo za funkcionalnost, kot tudi svojstven stil in estetiko. S kontrolami kakovosti med proizvodnjo, dosegajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost pri uporabi izdelkov. 

Podjetje se ponaša tudi s skrbjo za okolje. Znotraj internega projekta GreenAkgya so zasnovali procesm, ki ga lahko opazijo tudi končni kupci. Svoje izdelke, ko se le da, pakirajo v rjavo embalažo z eko tiskom. Obenem poskrbijo, da je embalaža funkcionalna in že v izgledu kaže kateri izdelek je znotraj.

Enostavno, elegantno, ekološko - to so glavne vrednote projekta GreenAkgya.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi