Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

AL

AL
Podjetje Automotive Lighting je bilo ustanovljeno leta 1999 kot skupno podjetje Magneti Marelli-ja in Robert-a Bosch-a. To je bila priložnost, ko se je združilo znanje tehnologije razsvetljave dveh podjetij z dolgoletnimi izkušnjami. 
 
Automotive Lighting razvija, proizvaja in dobavlja zunanjo avtomobilsko razsvetljavo in sodi med vodilna mednarodna podjetja v tej industriji. Njihovi kupci so vsi dobro znani proizvajalci avtomobilov, kot so Audi, Honda, Porsche, Renault, itd. Njihov poudarek je na strokovnem projektu in procesuiraju strokovnega znanja, učinkovitosti in inovativni tehnologiji osvetlitve kot tudi pri zagotavljanju zanesljivih kakovostnih izdelkov.
Razvili so Xenon žaromete, dinamične zavite žaromete in prve LED-žaromet ter jih kot prvo podjetje predstavili trgu kot serijo. Njihove rešitve zagotavljajo dnevne svetlobe pogoje za voznike in pešce štiriindvajset ur na dan. 
 
Z 24 lokacijami na 4 različnih celinah Automotive Lighting stoji za svetovnimi individualnimi in naprednimi rešitvami na področju zunanje avtomobilske razsvetljave. Združujejo nenavadno obliko in inovativno tehnologijo z najvišjimi standardi kakovosti in zagotavljajo gospodarske rešitve. Neprestano se trudijo, da bi vožnja za vse udeležence v cestnem prometu bila bolj udobna in varnejša, tako podnevi kot ponoči. Podjetje Automotive Lighting je sebi zadalo nalogo prinesti več svetlobe v vaše življenje.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi