Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Alkar

Alkar
Podjetje Alkar je bilo ustanovljeno leta 1968. Je vodilni evropski proizvajalec in distributer stranskih ogledal in razsvetljave za neodvisen avtomobilski poprodajni trg. Prisotni so v 78 državah sveta, na treh kontinentih, njihova dva kataloga izdelkov pa zajemata več kot 15.000 različnih izdelkov. Z njimi lahko pokrijejo 98% potreb obstoječega evropskega avtomobilskega trga.
 
Mnogi trdijo, da so najboljši partner, katerega lahko kupci izberejo za soočanje z novimi izzivi na tržišču (dostop za zavarovalnice na IAM, konkurenca uradnih trgovcev, ipd.)
 
Z dvema skladiščema, velikima 20.000 m2 in 5000 m2, ter 850.000 kosi na zalogi zagotavljajo, da bodo kupci dobili najmanj 95% svojega naročila. V dveh tovarnah, na Kitajskem ter na Portugalskem, je zaposlenih 110 delavcev, ki izdelajo 1,5 milionov kosov na leto. O svojih izdelkih vedo več kot njihovi konkurenti, saj vestno kontrolirajo izdelke in imajo višjo raven tehničnega znanja. Imajo pet tehnikov, en laboratorij in vsa potrebna tehnična orodja in objekte. So edini akter na poprodajnem trgu, ki homologira in potrdi vse izdelke.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi