Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Aral

Aral
ARAL je nemški sinonim za kakovostna motorna olja za osebna vozila, tovorna vozila, motorna olja za menjalnike, masti in goriva, zato jih marskikateri proizvajalec avtomobilov priporoča kot prvo izbiro za njihovo avtomobilsko znamko. Bencinske črpalke so prisotne v Nemčiji in Luksemburgu, nekdaj so se uporabljale v večini držav zahodne in srednje Evrope. Družba BP je lastnik blagovne znamke Aral (prej Veba Öl). Blagovna znamka je bila uvedena leta 1924 in je sestavljanka iz nemških besed "Aromaten" in "Aliphaten", ki namigujejo na aromatske in alifatske sestavine, ki jih najdemo v bencinu.
 
Aral ponuja različne proizvode iz naftnih derivatov. Poleg klasičnega bencina, dizelskega goriva in maziv, je tu še zemeljski plin, utekočinjeni naftni plin, kot sta propan ali butan, tekoča in plinasta oblika vodika ter kurilno olje. Veliko Aral bencinskih servisih ponuja širši nabor proizvodov, velikokrat tudi  bistroje. Poleg tega zagotavljajo avtopralnico za čiščenje zunanjosti in notranjosti motornih vozil. Aralov slogan je "Alles super".
 
Kakovostno sintetično motorno olje Aral ima odlične mazalne lastnosti z napredno Aral Synth tehnologijo tudi podaljšuje življenjsko dobo filtra trdih delcev ter omogoča podaljšan interval menjave olja do 50.000 kilometrov. Aral “Low SAPS” tehnologija za optimalno delovanje filtra trdih delcev, odlične mazalne lastnosti v vseh pogojih, omogočajo učinkovito in pravilno delovanje motorja, preprečujejo nalaganje škodljivih usedlin in nečistoč, primerno je za vse bencinske in dizelske motorje, zmanjšuje porabo goriva in olja, zmanjšuje škodljive emisije izpušnih plinov, primerno za vozila s podaljšanim intervalom menjave olja. Motorno olje Aral priporočajo proizvajalci vozil Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Seat, Škoda, Smart, VW.
 

Izdelki Aral so v naslednjih kategorijah:

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi