Brezplačna dostava! *Kupon: FREE24 Brezplačna dostava! *Kupon: FREE24
Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Arexons

Arexons
Leta 1920 je avto začel spreminjati svet. Dvajset milijonov vozil na je že bilo na cestah v Združenih državah Amerike. Stanje v Italiji pa je bilo nekoliko drugačno. Avtomobili so šele postali priljubljeni in le 49.000 jih je bilo proizvedeno vsako leto. 
 
V teh dneh so bratje Achille, Angelo in Carlo Verri iz Milana sklenili sprejeti izziv, ki jih je proslavil. Zgodba se je začela, ko je takrat dobro poznani industrialec in eden najboljših prijateljev Achille Verri-ja prišel domov s potovanja po ZDA. S seboj je prinesel zgodbe in novice o blaginji in napredku. Še pomembneje, s seboj je prinesel nekaj pločevink temne, goste in lepljive tekočine, imenovane indijski Shellac. Avtomobilski mehaniki naj bi jo v ZDA uporabljali za tesnjenje motorja in delovala je kot čarobna zadeva. 
 
Achille Verri se je takoj začel zavedati, da je vsebnost te pločevinke pravo bogastvo. Kmalu za tem so bratje ustanovili svoje podjetje Arexons, ki je bila prva italijanska industrija za avtomobilske kemične izdelke in njihov prvi proizvod je bil Pik tekoče tesnilo. Mnogi drugi izdelki so se kmalu pridružili izvirnemu izdelku, med drugim tudi legendarno Svitol mazivo. Arexons izdelki so nemudoma postali uspešni in dobili bistveni pomen za mehanike in motoriste za servisiranje svojih konjičkov. 
 
Arexons je danes primer italijanske kakovosti. Vsi njihovi izdelki imajo odlično razmerje cena-zmogljivost. Stalne inovacije, investicije, kakovost, skrb za stranke in raziskave novih tehnologij so temelj za njihovo delo in predanost.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi