Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Bosch

Bosch
Bosch je znano podjetje, katerega poznajo tudi tisti, ki se na avtomobile sicer ne spoznajo. Podjetje namreč na trgu nudi še mnoge druge izdelke, povsem nepovezane z avtomobilizmom, predvsem belo tehniko in druge gospodinjske naprave. Treba pa je opomniti, da avtomobilski izdelki predstavljajo kar dobro polovico prodaje podjetja Bosch. To sicer ni nič nenavadnega, če poznamo njihovo ponudbo in vemo, koliko izdelkov nudijo voznikom.
 
Bosch je med vodilnimi proizvajalci sodobnih navigacijskih naprav v različnih vozilih, prav tako pomemben del njihove ponudbe predstavljajo zabavni multimedijski sistemi, ki so danes skorajda nepogrešljiv dodatek vsakega sodobnega vozila. Poleg tega proizvajalec nudi še veliko kosov tako imenovane dodatne opreme – v to kategorijo sodijo na primer različna maziva in čistila, motorna in hidravlična olja, zavorne in druge tekočine pa tudi brisalci. Še bolj pomemben pa je prispevek podjetja Bosch za dele vozila, ki se skriva pod karoserijo. Tam nam lahko Bosch pomaga predvsem z akumulatorji, ki veljajo za zelo zanesljive in zmogljive, prav tako je gotovo treba omeniti grelne svečke. Za konec lahko dodamo še razne filtre ter jermenske pogone, morda pa ni odveč omeniti tudi, da nekaj izdelkov znamke Bosch najdemo tudi med deli zavornih sistemov in celo v kategoriji svetil.

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi