Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Košarica je prazna.

Napolnite košarico z izdelki ...

Breyton

Platišča iz visoko kakovostnega aluminija, ki jih proizvaja podjetje Breyton, so popolna sinteza med športno zasnovo in optimiziranimi voznimi lastnostmi. Breyton platišča so med najlažjimi platišči na svetu, med drugim pa ni naključje, da je vsak Breyton izdelek izdelan s prefinjenim dizajnom, minimalno težo ter z zagotavljanjem varnosti v prometu.
 
Dvajset let podjetje Breyton stoji za funkcionalnostjo, eleganco in individualizmom in od samega začetka si prizadeva predstavljati najboljšo vozno izkušnjo za svoje stranke. Razvoj izdelkov za BMW avtomobile uporablja najnovejše razpoložljive tehnologije na začetku vsakega razvojnega programa, na primer FEM za strukturne analize in natezne trdnosti uporabljenih materialov.
 
Na podlagi strokovnega znanja in izkušenj v avtomobilskem oblikovanju je podjetje Breyton danes specializirano za izdelavo aluminijastih platišč, s pomočjo celotne palete razpoložljivih tehnologij, in sicer litje, potisno oblikovanje in kovanje, razvoj edinstvenih izdelkov.
 
Ustvarjalnost, inovativnost in kakovost so njihov ugled. Te vrednosti bodo vedno temelj in razlog za nadaljnji uspeh Breyton oblikovanja. Za lastnika podjetja Breyton Design, Edmunda Breytona, so bili avtomobilska tehnika in dizajn njegovi najdražji hobiji v času njegovega IT študija. Ni se mogel izogniti strasti za avtomobilskim oblikovanjem. Njegov ključ do uspeha je  temeljil na zahtevah visoke kakovosti, ki jih ima še danes, tako za svoje podjetje kot za svoje dobavitelje. Neprestano se širi na nove trgovinske prostore, dodane k obstoječim pomembnim trgom v ZDA in na Japonskem. 

Izdelki Breyton so v naslednjih kategorijah:

Novice in novosti

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi