Pokličite nas 05 364 66 17
Vsi izdelki

Vaša garaža je prazna. Brez skrbi, na delu niso bili tatovi :)

Parkirišče

Uporabniški račun

Registrirajte se!

Registriranim uporabnikom je pri nas še bolj udobno. Kadar koli se ozrite po preteklih nakupih, shranite vozilo v garažo, ocenjujete in komentirate izdelke izdelke ter uživajte v posebnih ponudbah. Lahko si seveda sestavite tudi seznam želja in počakajte, da vas mi obvestimo, ko morda pade cena vašemu najljubšemu izdelku.

Registriraj se!

Napolnite košarico z izdelki ...

Caramba

Caramba
Caramba je legenda. Nemška blagovna znamka, ki jo vsakdo pozna. Proizvaja vrhunske kemične proizvode za čiščenje, nego in vzdrževanje. Znamka Caramba pripada skupini Chemical Group CARAMBA. Ima zaposlenih več kot 1.100 ljudi v 13 državah in je eden od ključnih stebrov Bern-a, nemške skupine v družinski lasti. Njeno unikatno tehnično znanje je v paketu z njenim področjem raziskav, razvoja in proizvodnje. Ima več kot 1.000 lastniških receptov. Caramba Bremen in Caramba Duisburg so lokacije blagovne znamke in obenem prodajne površine z lastnimi raziskavami in proizvodnjo. Od tam uvajajo znane izdelke za končne uporabnike avtomobilske in tehnične prodaje, kot tudi za pralnice avtomobilov, logistična podjetja, trgovine in industrije na trgu.
 
Njen zaščitni znak so praktični pomočniki in reševalci problemov, ki delujejo hitro in zanesljivo - s tem so nepogrešljivi za industrijo in trgovino. Potrošnikom nudi približno 400 odličnih dokazanih sistemskih rešitev, pa tudi posamezne posebne izdelke v tej kategoriji (približno 100). Bistveni del blagovne znamke Caramba je strategija, da tudi zasebni uporabniki dobijo koristi in izkušnje od strokovnega znanja. Njeni proizvodi namenjeni industriji in trgovini pokrivajo področja avtomobilskih in rastlinskih trgovin, bencinskih črpalk, avtopralnic, cateringa, živilske industrije. Proizvodi namenjeni zasebnemu sektorju so vezani za avtomobile in motorna kolesa, delavnice in tehniko ter dom in vrt.

Naše stranke nas imajo rade po vsej Evropi